sponsede saker

Maten når nye høyder på det italienske kjøkkenet i Innherredsveien

Etter flere måneder med oppussing, testing av retter og samkjøring av teamet på kjøkkenet begynner maten å sitte som et skudd på Sugo Ristorante i innherredsveien. Prisnivået er også svært behagelig.

Renhold24: 10 gode grunner til å la oss ta hånd om renholdet ditt

Er du lei av å bytte renholdsbyrå på grunn av slurvete utført arbeid? Her er ti lovnader til deg som vurdrer å la oss i Renhold24 gjøre jobben.

Ny meny på Frida: Når meksikanerne feirer kommer denne eksklusive deleretten på bordet

Meksikansk matmagi i Fjordgata: Endelig står «Frida Diego Celebracion» på menyen hos Restaurant Frida. En eksklusiv delerett som kombinerer de beste råvarene fra sjø og land.

Kafeen i Ila: – Maten vår er hjemmelaget, ikke noe dilldall. Bare enkle, solide retter basert på gode råvarer

Duoen som driver Ilas lille perle av en bydelskafé – Tone Iren Berge og Haavard Langlete – lar seg inspirere av engelsk kokkelegende når de lager mat.

Derfor elskes denne godbiten av folk over hele kloden

– Kom og sjekk ut mine burritos, en genial matbit som kan varieres fra en enkel vegetarisk lunsjrett til full pakke gourmet med eksklusivt, trøndersk biffkjøtt.

Siste uke for byens beste tacodeal: – For oss er taco kjærlighet, kultur, tradisjon og lykke

Taco-restaurantene kommer og går i Trondheim. Men taco kan være så mye snodig. Er du klar for en autentisk taco-opplevelse bør du finne veien til Restaurant Frida i Fjordgata.

Lei elsykkel i Trondheim for 299,- i døgnet

Lei deg en elsykkel og dra på urban safari. Trondheim24 har to gode elsykler du kan leie.

Kjøpe bitcoin? Her er stegene som kreves

For nybegynnere kan det være utfordrende å investere i bitcoin for første gang. Markedet flommer over av ulike salgskanaler, inkludert kryptobørser og forhandlere som tilbyr verdipapirer knyttet til kryptovalutaen.

Tips om møblering av leilighet til korttidsleie

Stadig flere turister flokker til Norge. Vårt fagre land trekker nå tusener på tusener av skuelystne gjester hvert år.

Sjøkreps, breiflabb, kamskjell og klippfisk tilført spanske smaker. Bedre blir det ikke!

Er du klar for en supersunn restaurantopplevelse basert på rene, kortreiste råvarer i verdensklasse? Da bør du sjekke ut sjømatmenyen hos Bakgården tapas. I februar og mars kan du nyte havets festbord til sterkt redusert pris.

Nykommer rett ved Solsiden: Italiensk husmannskost laget med stolthet, kjærlighet og masse mozzarella

– Da jeg oppdaget hva disse folkene hadde på gang på kjøkkenet, var jeg ikke i tvil om at jeg ønsket å hjelpe dem i gang, sier Nazif Tunc, innehaver av Ladejarlen Gastropub i Innherredsveien.

Midtbyens minste spisested skaper pur streetfoodmagi til under 200 kroner

Midt i Trondheim sentrum får du får du skikkelig digg meksikansk streetfood inspirert av det kulinariske og kulturelle mangfoldet i de mytiske grenseområdene mellom USA og Mexico.

To av byens topprestauranter disker opp med gourmetmat til sterkt redusert pris

To av byens kuleste restauranter – Troll og Gubalari- slår til med et priskutt på gourmetmat du neppe har sett maken til. For å nyte godt av supertilbudet, må du booke bord på en spesiell måte som du får vite mer om i denne saken.

Denne restauranten bedriver trolldom på kjøkkenet i mørketida: Nå inviterer de på magisk julemat

Skal du sikre deg plass til denne årlige gastronomiske begivenheten bør du hive deg rundt. Troll restaurant har sluppet julemenyen og det er rift om bordene. Ikke rart i det hele tatt. Fosenkaia er åsted for pur matmagi!

Nazif på Ladejarlen gastropub ber om lokalmiljøets støtte i den tøffe tida som kommer

– Vi kom oss helskinnet gjennom covid og nedstengning. Ikke uten kamp, men vi er her fortsatt. Nå går vi inn i en ny periode med utfordringer og tøffe tak, forteller innehaver av Ladejarlen Gastropub Nazif Tunc, som ber om støtte fra gjester og nærmiljø.

– Er du lei av upersonlig service bør du prøve et mindre regnskapsbyrå

– Mange bedrifter betaler for mye for regnskapstjenestene sine, hevder Frank Hågensen i Fidelis Regnskap AS.

Gjør deg klar for en ny vri på julematen: Ribbe og klippfisk med mexicansk tvist!

– Vi lover deg et særdeles vellykket og velsmakende kulturmøte, sier Sveinung Sundli.

Fem retter til under 400 kroner: Skal du få med deg dette knalltilbudet må du hive deg rundt og bestille bord nå

Bifrons klinker til med et supertilbud til å få vann i munnen av: Fra og med 20. september får du tre retter til utrolige 298,-. Går du for full pakke og fem retter betaler du kun 398,-

Slik kan du få mer økonomisk fleksibilitet

Etter et år preget av økende renter og stigende inflasjon, befinner mange seg i en økonomisk utfordrende situasjon. På toppen av dette er det mange som er blakke etter sommerferien. Kombinasjonen av disse faktorene gjør at mange går en tøff økonomisk høst i møte.

Troll restaurant har tatt grep som takler trønderværet og forlenger sommeren

Troll restaurant frister med ny uteservering som kan tilpasses trønderværet. Og med ny kjøkkensjef på plass varsler de samtidig at de går inn i en fase der mat og konsept skal videreutvikles.