sponsede saker

Gratis faktura – Hvordan lage og sende faktura gratis?

Du trenger et fakturaprogram for å lage en faktura, enten du vil fakturere fra din bedrift eller som privatperson, uavhengig om det er én eller mange fakturaer som skal sendes.

Comments

Fiskebil i Trondheim: Fisk av topp kvalitet levert på døra til uslåelige priser

Ronny Pedersen har selv jobbet på sjøen som fisker og vet derfor hva han skal se etter når han håndplukker leverandører og råvarer til Kremmern Fisk AS.

Comments

Tagging og grafitti: Derfor bør du fjerne det raskt

Spraymaling (tagging og graffiti) på vegg har en egen evne til å sitte meget godt fast. Det er jo forsåvidt også poenget til den som spraymaler. Men det kan være til stor bry for vaktmesteren, styrelederen, eller en privatperson som ikke ønsker dette på veggen sin.

Comments

Bypåske på Sverresborg: Tett program med aktiviteter for store og små

Hvorfor kjase og mase med bilkøer, bakglatte ski og hustrig vær når du heller kan oppleve spennende påske på Sverresborg Folkemuseum.

Comments

Gjør deg klar for en vår fylt av mektige musikkopplevelser

Etter braksuksessen med Tosca, står høydepunktene i kø denne våren hos Trondheim Symfoniorkester & Opera.

Comments

Tosca i Olavshallen: En mektig helaften med dramatikk fra første tone!

23. mars er premieredatoen for storforestillingen Tosca i Olavshallen. I en nyskapende operaoppsetning med orkester, kor og internasjonale stjerner, skal det skapes musikalske opplevelser det trønderske publikummet sent vil glemme.

Comments

Beef jerky: Håndverksslakter og ølbryggere slår seg sammen for å lage sunn snacks

Trondheim Slakthus går sammen med ølbryggere for å lage den perfekte ølsnacks: Beef Jerky

Comments

Gitarbutikk i Trondheim: Her samles alt fra ferskinger til gitarlegender

Folkene på Falck Musikk spiller på alle strenger for å skape gitarglede. Når unge og fremadstormende band som lokale Murdermaids bruker butikken, så er ikke det helt tilfeldig.

Comments

Hvordan få et raskt lån

I dagens økonomi kan det være vanskelig å få lån i en tradisjonell bank. Hvis du trenger penger raskt og ikke vil gå gjennom bryet med å forholde deg til en bank, er det andre alternativer tilgjengelig. 

Comments

Slik får du hjelp til renhold mens du er på ferie

Nå nærmer vinterferien seg med stormskritt, og noen benytter kanskje anledningen til å ta ut noen feriedager for å få litt ekstra tid sammen med barna og resten av familien. Vinterferien er en tid hvor man skal slappe av og ha det gøy.

Comments

Skal du tilbringe sommerferien i Trondheim? Dette må du huske på!

Etter mer enn to år med koronapandemien er det mange som har fått smaken på norgesferie. Ved å feriere i Norge kan du ikke bare spare penger, men også miljøet siden du ikke trenger å kaste deg på et charterfly.

Comments

Galleri 7: Tania satser i midtbyen og byr på kunst, klær og kortreist te

Hva er kunst? Det er et spørsmål som har blitt diskutert lidenskapelig gjennom århundrer. Og noe fasitsvar har ingen kommet fram til ennå. For Tania Winther i nyåpnede Galleri 7 i Fjordgata er det helt greit.

Comments

Gratis fakturaprogram med automatisk purring og inkasso

Fakturert.no har utviklet et enkelt og brukervennlig faktureringsprogram som gjør jobben din enklest mulig. Straks du er registrert som bruker kan du på under to minutter lage din første faktura, uten opplæring, rett fra mobilen, nettbrettet eller pc-en.

Comments

Åse kan kunsten å drive galleri

I hele 35 år har gallerigründer Åse Juul drevet Modern Art Gallery i Midtbyen. I tillegg til å ha skapt en solid bedrift har hun gitt store beløp til hjelpearbeid for fattige barn over hele verden.

Comments

Stor julekalender fra Gullsmed Dalsveen: Vinn smykkeskrin for bunadssølv

Bli med på gullsmed Dahlsveens store julekalender, som i år inneholder premier for titusenvis kroner.

Comments

Skifte frontrute i Trondheim: Kjører du taxi eller er du yrkessjåfør? Da bør du lese dette

Autoglass på Tempe har utvidet åpningstiden på kveldstid og i helgene og leverer dermed byens beste service til yrkessjåfører som trenger å bytte frontrute kjapt.

Comments

Høy inflasjon i Norge: Les dette for å ikke tape sparepengene dine

Inflasjonen i Norge er nå ekstremt høy, sammenlignet med tidligere perioder. Ikke bare går det utover månedsbudsjettet ditt at varer og tjenester koster mer – sparepengene dine minsker også i verdi. 

Comments

Dagens strømpriser er ekstremt høye og øker fortsatt: Slik sikrer du billig strøm i vinter

Dagens høye strømpriser i Norge er uvanlige. Stadig leser vi om nye rekordpriser. Strømprisene øker trolig enda mer i vinter, noe som fører til kraftig innhugg i budsjettet rundt i de mange norske hjem. 

Comments

Selskapslokaler i Trondheim: Tok over driften av flere unike Trondheims-perler under pandemien

Odin Johansen og Trond Hillestad i Mojo Event har doblet kapasiteten under pandemien og har sikret seg driften av flere unike Trondheims-perler, som Louisenlyst gård, Skistua og Kommandanten på Festingen.

Comments

Bytte frontrute i Trondheim: Hos Autoglass får du gjort jobben i helga og på kveldstid

Tom Arne Jensen, daglig leder for Autoglass på Tempe, er klar for å gire om og gi gass: Som eneste aktør i Trondheim tilbyr han nå bytte eller reparasjon av frontrute frem til 22.00 på kvelden – alle dager i uka.

Comments