sponsede saker

Krambua søker servitører: Her har vi det morsomt på jobb og nå vil vi ha med deg på laget

På Krambua har vi det morsomt på jobb. Vi liker at det yrer med folk og at det er hektisk i restauranten. Nå søker vi servitører – heltid/deltid/tilkalling

Comments

Gratis moro på Solsiden for alle generasjoner

Alle fra 0 til 100 år inviteres til å bli med og feire Sanitetskvinnenes 125 års jubileum. Generasjonsfestivaler arrangeres rundt omkring i Norge i høst! Helt gratis! I helga braker det løs i Trondheim:

Comments

Trenger du et VPN?

Mange nordmenn benytter seg i dag av et VPN program. Er det derimot noe man virkelig trenger? Her kan du lese mer om hvorfor løsningen kan være en smart investering.

Comments

Fidelis Regnskap: Et lite kontor som tenker stort

For de rutinerte medarbeiderne i Fidelis står kunnskap og erfaring øverst på regnearket. Kombinert med smarte skybaserte løsninger, ønsker det lille firmaet å gjøre det enklest mulig for deg – både i hverdagen og ved store økonomiske beslutninger.

Comments

Sommer i Trøndelag: Her står opplevelsene i kø for hele familien

Visste du at Trøndelag har et hav av spennende museer for både store og små?

Comments

Nå er byens beste gourmetdeal tilbake på Trondheims matscene

Troll restaurant på Fosenkaia har tidligere rystet restaurantmarkedet i Trondheim med matmagi til svært lave priser. Nå er det duket for store opplevelser igjen.

Comments

Endelig er det jazz og blues på Krambua igjen

– Det er så fint å se at ting begynner å normaliseres igjen. Nå er vi endelig i gang med jazz og blues på Krambua, forteller kramkar Thomas Haug.

Comments

Håvard la feiringen til et museum: Det ble en skikkelig braksuksess!

Hva er viktig for deg når du skal finne et sted for en stor begivenhet i livet, eller når du skal finne lokasjon til en konferanse med jobben? For Håvard Ravn Ottesen var det å gi medlemmene i NFU en musikalsk og kul opplevelse – i museumslokalene på Rockheim.

Comments

Nå er det skikkelige jubelpriser på sporty klær: Her får du rabatter opp mot 70 prosent

Butikken House of Norway I Olav Tryggvassons gate bugner over av utendørsklær fra kjente kvalitetsmerker som Kari Traa, Helly Hansen og Scandinavian Explorer. Og alt skal ut til svært hyggelige priser.

Comments

Kjersti sluttet som leder for å jobbe med sex og samliv: Jeg lever i et åpent forhold og har selv gått til sexolog

Kjersti Kleven har 25 års erfaring fra næringsliv og helsevesen. Nå satser hun på å bli en frontfigur for fordomsfrihet og bedre seksuell helse for folk flest.

Comments

Se Trondheim med leiebil

Trondheim er en liten storby midt i Norge, med varierte tilbud til besøkende i alle aldre. Med attraksjoner både sentralt og i utkanten av byen, samt høyt oppe, er det ideelt med leiebil for å nå alt man vil se.

Comments

Dette må du vite om forbrukslån: Fordeler og ulemper

Antallet nordmenn som tar opp forbrukslån har økt jevnt og trutt de senere årene. Dette er en utvikling som myndighetene ikke er spesielt glade for.

Comments

Dette bør du tenke på når du kjøper renholdstjenester

– Markedet i Trondheim er en jungel, og det nok av fallgruver å gå i når du skal velge leverandør av renholdstjenester. I dette markedet møter du alt fra aktører som dumper prisene med svart ulovlig arbeidskraft til seriøse aktører som er ISO-sertifiserte.

Comments

To butikker kutter prisen på norske kvalitetsmerker: Rabatter opp mot 70 prosent

Er du ute etter å gjøre et skikkelig førjulskupp på sports- og turklær bør du sjekke ut House of Norway og Fjordbuda. Nå skal lagrene tømmes og rabattene er opp mot hele 70 prosent på utvalgte, norske kvalitetsvarer.

Comments

Slik har viruset påvirket tattoo-trenden: Nå vil flere pynte kroppen på en spesiell måte

– Folk investerer mer i seg selv og kommer med større prosjekter.

Comments

Personbil, båt eller bobil: Arena Bilglass tar jobben med å skifte eller reparere ruta

Bilglass-gründere har etablert seg i parkeringshuset hos Lade Arena:

Comments

To butikker kutter prisen på norske kvalitetsmerker: Rabatter opp mot 70 prosent

Er du ute etter å gjøre et skikkelig førjulskupp på sports- og turklær bør du sjekke ut House of Norway og Fjordbuda. Nå skal lagrene tømmes og rabattene er opp mot hele 70 prosent på utvalgte, norske kvalitetsvarer.

Comments

Grilstad tok tre gull i kjøtt-NM

Grilstad AS fikk tre gull og totalt åtte medaljer da Kjøtt- og fjørfebransjen kåret årets beste kjøttprodukter torsdag.

Comments

Børge nektet å gi opp lidenskapen selv om han ble lam fra nakken og ned

Børge Strand nektet å legge lidenskapen på hylla, selv om han ble lam fra nakken og ned. Da koronaviruset herjet som verst søkte han tilflukt i studioet i Ladebekken. Lørdag er siste mulighet til å se utstillingen hans på Modern Art Gallery.

Comments

Slik fungerer orgasmekrem: Aminosyre utvider blodårene og øker sirkulasjonen

Shunga orgasmekrem inneholder aminosyren L’arginine som utvider blodårene og øker blodsirkulasjonen. Denne orgasmekremen stimulerer begge.

Comments