sponsede saker

Lei elsykkel i Trondheim

Våren er rett rundt hjørnet! Lei deg en elsykkel og dra på urban safari. Trondheim24 har to gode elsykler du kan leie.

Kjøpe bitcoin? Her er stegene som kreves

For nybegynnere kan det være utfordrende å investere i bitcoin for første gang. Markedet flommer over av ulike salgskanaler, inkludert kryptobørser og forhandlere som tilbyr verdipapirer knyttet til kryptovalutaen.

Tips om møblering av leilighet til korttidsleie

Stadig flere turister flokker til Norge. Vårt fagre land trekker nå tusener på tusener av skuelystne gjester hvert år.

Sjøkreps, breiflabb, kamskjell og klippfisk tilført spanske smaker. Bedre blir det ikke!

Er du klar for en supersunn restaurantopplevelse basert på rene, kortreiste råvarer i verdensklasse? Da bør du sjekke ut sjømatmenyen hos Bakgården tapas. I februar og mars kan du nyte havets festbord til sterkt redusert pris.

Nykommer rett ved Solsiden: Italiensk husmannskost laget med stolthet, kjærlighet og masse mozzarella

– Da jeg oppdaget hva disse folkene hadde på gang på kjøkkenet, var jeg ikke i tvil om at jeg ønsket å hjelpe dem i gang, sier Nazif Tunc, innehaver av Ladejarlen Gastropub i Innherredsveien.

Midtbyens minste spisested skaper pur streetfoodmagi til under 200 kroner

Midt i Trondheim sentrum får du får du skikkelig digg meksikansk streetfood inspirert av det kulinariske og kulturelle mangfoldet i de mytiske grenseområdene mellom USA og Mexico.

To av byens topprestauranter disker opp med gourmetmat til sterkt redusert pris

To av byens kuleste restauranter – Troll og Gubalari- slår til med et priskutt på gourmetmat du neppe har sett maken til. For å nyte godt av supertilbudet, må du booke bord på en spesiell måte som du får vite mer om i denne saken.

Denne restauranten bedriver trolldom på kjøkkenet i mørketida: Nå inviterer de på magisk julemat

Skal du sikre deg plass til denne årlige gastronomiske begivenheten bør du hive deg rundt. Troll restaurant har sluppet julemenyen og det er rift om bordene. Ikke rart i det hele tatt. Fosenkaia er åsted for pur matmagi!

Nazif på Ladejarlen gastropub ber om lokalmiljøets støtte i den tøffe tida som kommer

– Vi kom oss helskinnet gjennom covid og nedstengning. Ikke uten kamp, men vi er her fortsatt. Nå går vi inn i en ny periode med utfordringer og tøffe tak, forteller innehaver av Ladejarlen Gastropub Nazif Tunc, som ber om støtte fra gjester og nærmiljø.

– Er du lei av upersonlig service bør du prøve et mindre regnskapsbyrå

– Mange bedrifter betaler for mye for regnskapstjenestene sine, hevder Frank Hågensen i Fidelis Regnskap AS.

Gjør deg klar for en ny vri på julematen: Ribbe og klippfisk med mexicansk tvist!

– Vi lover deg et særdeles vellykket og velsmakende kulturmøte, sier Sveinung Sundli.

Fem retter til under 400 kroner: Skal du få med deg dette knalltilbudet må du hive deg rundt og bestille bord nå

Bifrons klinker til med et supertilbud til å få vann i munnen av: Fra og med 20. september får du tre retter til utrolige 298,-. Går du for full pakke og fem retter betaler du kun 398,-

Slik kan du få mer økonomisk fleksibilitet

Etter et år preget av økende renter og stigende inflasjon, befinner mange seg i en økonomisk utfordrende situasjon. På toppen av dette er det mange som er blakke etter sommerferien. Kombinasjonen av disse faktorene gjør at mange går en tøff økonomisk høst i møte.

Troll restaurant har tatt grep som takler trønderværet og forlenger sommeren

Troll restaurant frister med ny uteservering som kan tilpasses trønderværet. Og med ny kjøkkensjef på plass varsler de samtidig at de går inn i en fase der mat og konsept skal videreutvikles.

Her løftes den spanske klassikeren til nye høyder med trønderske råvarer av skyhøy kvalitet

Bak det ærverdige og kontinentale inngangspartiet i Kjøpmannsgata 40 åpenbarer det seg en perle av en tapasrestaurant. Her løftes den spanske klassikeren til nye høyder med trønderske råvarer av skyhøy kvalitet. Nå har de lansert en flunkende ny «ukens tapasmeny» og du får den til halv pris! Les mer om knalltilbudet i denne saken:

Ny restaurant: En kontinental oase for mat og kunst rett ved Nidarosdomen

Gjengen bak restaurantene Troll og Gubalari har skapt en urban, grønn oase av gastronomi, kunst og historisk interiør, du vanligvis finner i storbyer lenger sør i Europa. Den røde tråden er en feiring av norske råvarer og sterk historiefortelling.

Bilpleie i Trondheim: Slik øker du verdien på bilen din før salg

Profesjonell bilpleie kan utgjøre mye penger ved salg.

Besøket tok fullstendig av da de disket opp med åtte retter som viste mangfoldet i det meksikanske kjøkkenet

Meksikansk mat er mer enn taco: Da gjengen på Frida restaurant disket opp med en åtteretter, lot ikke responsen vente på seg: Restauranten har vært så godt som fullbooket siden februar. Nå disker de opp med en ny og oppgradert variant av den populære tastingmenyen.

Ny utstilling markeres med gratis inngang og familieaktiviteter i pinsehelga

Gamlebyen på Sverresborg er en reise tilbake til Trondheim for 100 år siden. Nå faller den siste brikken på plass: Sparebanken.

Frida restaurant: Her får du en åtteretter til halv pris på hverdager

Frida restaurant klinker til med et tilbud du neppe har sett maken til i restaurantbyen Trondheim: 50 prosent rabatt på en åtteretters tastingmeny tirsdag, onsdag og torsdag!