Høykvalitets matopplevelser til spiselige priser, har alltid vært en del av filosofien til restaurant-gründerne, som står bak Troll restaurant og Gubalari.

I hele januar og februar får du derfor femretteren på begge restaurantene for 398,- kroner pr. person. Treretteren er priset ned til utrolige 298,- kroner (ordinær pris er 698,-/598,-).

– Det er dyrtid, som de fleste av oss kjenner på kroppen. I tøffe tider er det ekstra godt å komme seg ut og nyte av bordets gleder. Og med disse prisene burde det være mulig for de aller fleste. Samtidig er det viktig å understreke at selv om vi nærmest halverer prisene, så firer vi ikke på kvaliten. Der gjør vi ingen kompromisser, lover sjefskokk og leder for begge restaurantene, z

Slik sikrer du deg bord:

For å få tilgang til denne særdeles gode dealen må bordet reserveres via en annonsesak som for tiden ligger ute hos Norges største avis VG. Du kan klikke på Facebookposten under for å komme til direkte bordbestilling for begge restaurantene. 

– Her blir det raskt fulle hus, så det er lurt å hive seg rundt og sikre seg bord med en gang, forsetter Laurentius Paulsen.

Spise på Gubalari?

Gubalari har på kort tid etablert seg som en av byens mest spennende restauranter. Lokalisert i kunsthuset K.U.K, utgjør restauranten selve hjertet i det  kreative huset, som ble realisert av byens store kunstnersønn Kjell Erik Killi Olsen.

Lokalene som uten tvil er Norges mest spektakulære og er en stor opplevelse i seg selv. Begge endeveggene domineres av et enormt kunstverk signert Killi Olsen – av flere eksperter vurdert som et av hans hovedverk.  Og i taket henger et annet kunstverk signert Roald Andersen d.y. «Discopung» er en tre meter lang testikkel fortolket og gjenskapt som en glitrende discokule.

Image with visual paralax effect
Troll og Gubalari setter sin ære i bruke de beste, sesongbaserte råvarene. Med andre ord så vil det bli servert mye godt fra havet i vintermånedene – i tillegg til kjøtt.

– Den helt utrolige skulpturen var her på en utstilling, og jeg syntes det var veldig trist at den skulle forlate K.U.K.- huset. Derfor overtok vi den og hang den opp i restauranten, forteller Lars.

Gå til bestillingslinken i VG og sikre deg bord nå

Spise på Troll?

Troll restaurant er for lengst blitt en populær og innarbeidet klassiker på Trondheims restaurantscene. Her skapes helnorsk gourmetmat av kortreiste råvarer. Gjerne fra håndplukkede leverandører det dyrkes samarbeidsrelasjoner med. Utstrakt bruk av av tradisjonelle teknikker som tørking, sylting og speking. Og alltid tilberedt på en leken og innovativ måte.

– På Troll er det norske råvarer som står i sentrum i all maten vi serverer. Vi bruker alltid det beste sesongen har å by på. Tre- og femretteren endre seg daglig på basis av hva som er tilgjengelig.


Felles for begge restaurantene er en avslappet og uformell atmosfære. Her kommer du som du er, enten du bruker smoking eller joggebukse:

– På Troll hadde vi en gang et brudepar ved et bord. På det neste bordet satt en gjeng i arbeidstøy som kom rett fra båten. Ved siden av der igjen satt et ungt par i joggedress. Vi hadde virkelig det fulle spekteret av gjester i restauranten på en og samme gang. Helt fantastisk, avslutter Laurentius.

Gå til bestillingslinken i VG og sikre deg bord nå