BLI MER SYNLIG MED UTVIDET BEDRIFTSPRESENTASJON

Trondheim24 rangerer allerede høyt i ledende søkemotorer – dette kan du som bedriftseier dra nytte av.


Del oss gjerne på sosiale medier

Ved å benytte deg av en utvidet bedriftspresentasjon i vår lokalguide, vil du bli visuelt synlig på trondheim24.no, bli mer synlig i søkemotorer, samt gi leseren et godt inntrykk av din virksomhet med en utvidet bedriftspresentasjon. Ved at din bedrift blir den en del av lokalguide24, så kan dere bli eksponert for over 260.000 lesere i måneden.

Søkeoptimalisert tekst

Lokalguide24 lages av profesjonelle tekstforfattere med journalistisk bakgrunn.
Vi sørger for at innholdet er optimalisert for søk på Google. Det faktum at saken om din bedrift er en del av trondheim24.no – et lokalt nettsted som hyppig publiserer kvalitetsinnhold – gjør at din bedrift også nyter godt av vår høye ranking hos Google.

Markedsføring i trondheim24.no

Lokalguide24 vil også hver dag, hele året bli markedsført mot trondheim24s lesere i på avisas førsteside og inne i alle enkeltsaker. Trondheim24.no har et snitt på ca 10.000 unike brukere pr dag. Vi vil også drive omfattende markedsføring av guiden mot våre 30.000 engasjerte følgere på Facebook.

Bruk innholdet – det er ditt!

Tekst og foto er din eiendom. Det betyr at du fritt kan bruke tekst, bilder og ev. video i andre kanaler, som for eksempel egne nettsider, annonser, nyhetsbrev og annet informasjonsmateriell.

Prisen for fire måneder er kr. * 13.000,- (kr. 3.250,- pr. mnd). Alle priser er oppgitt eks.mva.

* Bedriftspresentasjonen ligger publisert fire måneder av gangen, uten automatisk fornyelse.

Vil du være med i Trondheimsguiden?

Ring oss, eller fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.