Her har du fire gode grunner til å ta plass i trondheim24s lokalguide

Dette er en test på ingress


Del oss gjerne på sosiale medier

1. Søkeoptimalisert tekst

Lokalguiden lages av profesjonelle tekstforfattere med journalistisk bakgrunn. Vi  sørger for at innholdet er optimalisert for søk på Google. Det betyr at vi blant annet gjør en søkeordanalyse for din bransje. Deretter jobber vi grundig med titler, søkeord og metabeskrivelser. Slik vil saken dra til seg trafikk og kunder så lenge den ligger publisert på lokalguiden. Det faktum at saken om din bedrift er en del av trondheim24.no – et lokalt nettsted som hyppig publiserer kvalitetsinnhold – gjør at din bedrift også nyter godt av vår høye ranking hos Google.

2. Markedsføring på sosiale medier

Vi vil også drive omfattende markedsføring av guiden mot våre 26.000 engasjerte følgere på Facebook. Ikke bare av guiden, men også spesifikt av din bedrift/dine tjenester. Vi vil også ta initiativ til fasilitere konkurranser og aktiviteter med premier for å dra oppmerksomhet mot dine produkter og tjenester. Trondheim24 på Facebook har en ukentlig rekkevidde på 150-200.000 mennesker. Organisk rekkevidde er på 74 prosent av våre følgere – noe som er svært høyt. Snitt rekkevidde på mediebedrifter ligger på 34 prosent.

3. Markedsføring i trondheim24.no

Lokalguiden vil også hver dag, hele året bli markedsført mot trondheim24s lesere i form av bannerannonser på avisas førsteside og inne i enkeltsaker. Trondheim24.no har et snitt på ca 10.000 unike brukere pr dag.

4. Bruk innholdet – det er ditt!

Tekst og foto er din eiendom. Det betyr at du fritt kan bruke tekst, bilder og ev. video  i andre kanaler,  som for eksempel egne nettsider, annonser, nyhetsbrev og annet informasjonsmateriell.

Vil du være med i Trondheimsguiden?

Ring oss, eller fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.