Her har du tre gode grunner til å ta plass i trondheim24s lokalguide

Del oss gjerne på sosiale medier

Markedsføring i trondheim24.no

Som del av lokalguiden, vil du hver dag, hele året bli markedsført mot trondheim24s lesere i form av bannerannonser på avisas førsteside og inne i enkeltsaker.

Markedsføring i sosiale medier

Vi vil også drive omfattende markedsføring av guiden mot våre 16.000 engasjerte følgere på Facebook. Ikke bare av guiden, men også spesifikt av din bedrift/dine tjenester. Vi vil også ta initiativ til fasilitere konkurranser og aktiviteter med premier for å dra oppmerksomhet mot dine produkter og tjenester. Trondheim24 på Facebook har en ukentlig rekkevidde på mellom 50-100.000 mennesker.

Søkeoptimalisert tekst

Lokalguiden lages av profesjonelle tekstforfattere med journalistisk bakgrunn. Målet er å sørge for at innholdet er optimalisert for søk på Google. Det betyr at vi blant annet gjør en søkeordanalyse for din bransje. Deretter jobber vi grundig med titler, søkeord og metabeskrivelser.  Det faktum at saken om din bedrift er en del av trondheim24 – et lokalt nettsted som hyppig publiserer kvalitetsinnhold – gjør at din bedrift også nyter godt av vår høye ranking hos Google.

Eksklusivt innhold

Tekst og foto er din eiendom. Det betyr at du fritt kan bruke innholdet  i andre kanaler du måtte bruke, som for eksempel egne nettsider, annonser, nyhetsbrev og annet informasjonsmateriell.

Vil du være med i Trondheimsguiden?

Ring oss, eller fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.