Tips om møblering av leilighet til korttidsleie

Nyheter: Stadig flere turister flokker til Norge. Vårt fagre land trekker nå tusener på tusener av skuelystne gjester hvert år.

Mange kommer for naturskjønne omgivelser, men selvsagt vil de aller fleste også ha med seg vakre Trondheim. Her har vi jo blant annet turistattraksjoner som prangende Nidarosdomen og våre flotte trebrygger å by på. Klart sånt gjør seg godt på Instagram og lignende plattformer.

I takt med økt turisme, har korttidsleie av bolig eksplodert i omfang. Stadig flere trøndere leier nå ut hybler, leiligheter, hytter og hele hus på denne måten. Dette kan være en fin måte å supplere inntekten på. Men man må tenke klokt hva gjelder møbler og innredning.

Det er stor konkurranse i markedet. De som sørger for å gjøre sin utleieeiendom så attraktiv som mulig for besøkende har en stor fordel. I denne artikkelen deler vi noen smarte tips for alle som ønsker å optimalisere sin korttidsleie-enhet.

Tenk praktisk

Sørg for at besøkende kommer til en utleieenhet som har blitt innredet på en så praktisk måte som overhodet mulig. Her er prioritet nummer én å by på så mange sengeplasser som mulig. Så å si alle hjem til korttidsleie har sovesofa. Det kan også være lurt å satse på flere enkeltsenger på soverommet fremfor en dobbeltseng. På den måten kan vennegjenger og familier enklere tilpasse soveforhold etter behov.

De aller færreste turister ønsker å invitere til middagsselskap mens de er på besøk i Trondheim. Dermed blir spisebord og stoler en unødvendig investering som dessuten tar opp mye plass.

Derimot bør du tenke på å gi gjestene dine så mye lagrings- og skapplass som mulig. Det er kjekt å kunne pakke ut og henge opp klær, og få stuet unna kofferter. Sørg for å gjøre dette til et alternativ.

Hva trenger dine gjester aller mest?

Det er svært viktig å sette seg inn i ens potensielle gjesters behov. Å sørge for å gi dem akkurat det de trenger mest er viktig her. God nettdekning er et absolutt krav.  Tilreisende har ofte behov for å bruke nettet mye. Både til å kommunisere med venner og kjente langt unna, samt å laste opp bilder og video til sosiale medier. I tillegg ønsker mange å slappe av med å strømme film og TV på kveldstid. Særlig gjester som ikke har europeisk SIM vil sette stor pris på optimale nettforhold.

Vinterturister i Trondheim kan fort oppleve at forholdene er kalde. Da er det viktig å sørge for god oppvarming av alle enhetens rom. I tillegg er det essensielt å by på ekstra dyner og tepper.

På kjøkkenet er det mest essensielle å by på mulighet til å lage te og kaffe. Sørg også for godt med kopper, vinglass, vinopptrekker og lignende. Ikke kast bort penger på unødvendige apparater og utstyr for å lage avanserte måltider.

Litt luksus gjør seg

Det lille ekstra er på sin plass. Dette kan bidra til et ekstra vellykket opphold. Det vil også gjøre seg godt i annonsen. Jo bedre enheten ser ut på bilder, jo flere vil klikke seg videre for å vurdere den blant de mange alternativene som foreligger her i byen.

Eksempler på det lille ekstra kan være omfattende investeringer som badestamp eller en stor og god smart-TV. Også enklere grep som pene trykk eller bilder på veggene kan bidra.

Et vinskap kan egne seg godt. Det foreligger vinkjøleskap i mange ulike størrelser og prisklasser. Å ønske gjestene velkommen med en flaske på huset er en fin måte å gi et godt førsteinntrykk på. Du får både et motiv som kan gjøre seg godt på bilder, samt en liten ekstra luksus som mange turister vil sette pris på.