Bilpleie i Trondheim: Slik øker du verdien på bilen din før salg

sponset sak: Profesjonell bilpleie kan utgjøre mye penger ved salg.

– Vi er eksperter på pleie av kjøretøy og tilbyr et bredt spekter av bilpleietjenester. Det handler om utvendig og innvendig bilvask, polering, voksing, rustbehandling, lakkbeskyttelse, samt reparasjon og vedlikehold. Uansett hvilken type kjøretøy du har –  bil, båt, motorsykkelr eller fly. Vi gjør mange typer reparasjoner og sørger for at kjøretøyet fremstår i topp stand. Dessuten strekker vi oss alltid langt for at kunden skal bli 100 prosent fornøyd, smiler daglig leder i Power Detailing, Ilyas Yacoub Hazbouz. Han kan skilte med over 15 års erfaring fra bilpleiebransjen, både fra Norge og hjemlandet Libanon.

Her kan du se en oversikt over tjenestene som utføres av Power Detailing

Øker bruktbilprisen

De siste årene har Power Detailing holdt til på Tempe, og Iljas og de ansatte har hendene fulle har den dagen trondheim24 er på besøk.

Det virker som stadig flere oppdager hva profesjonell pleie har å si for kjøretøyets verdi, ifølge Ilyas:

– Jevnlig vedlikehold av kjøretøyet gir utslag på bruktbilprisen. Har du planer om å selge, så er det utvilsomt store gevinster å hente ved å levere bilen inn til profesjonell pleie hos oss, astlår han og minner om at det visuelle inntrykket av en bruktbil utgjør en stor del av beslutningsprosessen.

– Den faktiske kostnaden ved å levere bilen til oss for shining vil du i de aller fleste tilfeller faktisk ikke bare få igjen, men du vil også kunne sitte igjen med en god avanse i forhold til å selge bilen som den “står”.

En nypolert og nyrenset bil vil alltid se mye mer innbydende ut enn en bil som kun er vasket og støvsugd:

– Ta med bilen til oss før du skal selge eller verdivurdere den – det vil garantert lønne seg, og salget vil gå betraktelig raskere. Et område vi har spesielt god kompetanse på, er restaurering av interiør, som tekstiler og skinn. Det er utrolig hva man kan få til med riktige metoder og hjelpemidler, sier han.

Setet blir nærmest som nytt etter kyndig behandling hos Power Detailing.

At noen timer «spabehandling» hos fagfolkene hos Power Detailing på Tempe gjør underverker, er det neppe noen tvil om. Ta bare en kikk på dette galleriet med utførte prosjekter.

Ifølge Iljas er nesten ingen grenser for hva de kan reparere, fikse eller bytte ut:

– Vi har kunder som kommer langveis fra for å få reparert skader på bilsetene og bilene hos oss. Vi fikser hull, misfarging og riper, og vi kan også bytte ut setetrekket. Og vi utvider stadig tilbudet til kundene. Nytt er at vi nå også tilbyr bilglass-tjenester av høy kvalitet. Uansett om du har en sprekk i frontruten eller trenger en fullstendig utskifting av glasset. Vi tilbyr også mobile tjenester, slik at vi kan reparere eller erstatte bilglasset ditt på stedet, forteller han.

BESTILL TIME HER

Og kundene er storfornøyde:

– Power Detailing er byens beste, uten tvil! Man blir alltid møtt med et smil. Alltid hyggelige og veldig serviceinnstilt. Dette er folk som har kjærlighet for det de driver med og det vises i resultatet. Jeg har hatt bilen inne til både lakkforsegling og shining og resultatet er alltid upåklagelig. Bilen blir som ny. Anbefales på det sterkeste, sier en av kundene.

Du kan lese flere kundeomtaler her

Følg oss på Facebook!