Akevittfestival med lansering av ny Lysholm Aquavit
En flunkende ny Lysholm-akevitt blir lansert i Trondheim lørdag 5.
En flunkende ny Lysholm-akevitt blir lansert i Trondheim lørdag 5.
Ida Dønheim blir konstituert hotelldirektør for Britannia Hotel i Trondheim, der hun begynte som kokkelærling på Britannia-kjøkkenet.
Denne sommeren vil et historisk møte finne sted under Trøndersk Matfestival i Trondheim 27.
Matregionen Trøndelag har aldri stått sterkere internasjonalt.
Gladnyhet til alle elskere av cognac i Trøndelag – og resten av Norge: Foreningen La Société de Cognac Trondheim og den erfarne mat- og drikkemessearrangøren VinPuls er blitt enige om å videreføre samarbeidet om den store messen «Trondheim Cognac Experience» (TCE).
I dag åpner dørene til restauranten Gubalari: Resultatet av et samarbeid mellom en av landets fremste kunstnere og de gastronomiske rebellene som driver Troll på Fosenkaia.
Trondheim Sjokolade er finalist i Det Norske Måltid 2021:
Tidligere Credo-kokk Live Edvardsen blir med Arne Hjeltnes rundt om i Norge på jakt på lokale matopplevelser i verdensklasse.
Mange restauranter vil fortsette med kontaktløse løsninger også etter pandemien.
Ukens anbefaling: Nøgne Ø Mirage Wild Ale Reserve
Smitteverntiltakene etter utbruddet av covid-19 fikk store konsekvenser for Bryggerifestivalen i Trondheim.
Ukens anbefaling: Monkey Brew, Inner Peace – New England Pale Ale
Ølekspert Tommy Holen Helland anbefaler øl:
150 utstillere er påmeldt Trøndersk Matfestival i Trondheim helga 29.
Bransjefolk er redd for at mange medarbeidere med fagkompetanse skremmes vekk fra utelivsbransjen etter et år med Covid19-restriksjoner og nedstengning og mener at kompensasjonsordningene på langt nær strekker til.
Søkertall fra Utdanningsdirektoratet viser at det er grunn til forsiktig optimisme med antall søkere til restaurant- og matfag på videregående skole.
May Britt Hansen (49) blir prosjektleder for matsatsingen i Trondheim og Trøndelag.
Når Michelin-restauranten Fagn i Trondheim gjenåpner etter sommerferien 31.