restaurant&uteliv

Sjefskokken på Gubalari: Nå er jeg klar for frie tøyler, sirkus og litt show

1. oktober åpner dørene til restauranten Gubalari: Resultatet av et samarbeid mellom en av landets fremste kunstnere og de gastronomiske rebellene som driver Troll på Fosenkaia.

Arne Hjeltnes: Live Edvardsen (20) er en kommende stjerne i kokkebransjen

Tidligere Credo-kokk Live Edvardsen blir med Arne Hjeltnes rundt om i Norge på jakt på lokale matopplevelser i verdensklasse.

Vi kjøper mer når vi bestiller fra bordet med app

Mange restauranter vil fortsette med kontaktløse løsninger også etter pandemien.

Ølhunden anbefaler: Skål og god 17. mai!

Ukens anbefaling: Nøgne Ø Mirage Wild Ale Reserve

Skummende folkefest i Trondheim berges av koronastøtte

Smitteverntiltakene etter utbruddet av covid-19 fikk store konsekvenser for Bryggerifestivalen i Trondheim.

La oss si det som det er: Dette ølet er i verdensklasse og det brygges på Nyhavna

Ukens anbefaling: Monkey Brew, Inner Peace – New England Pale Ale

Ølhunden Tommy anbefaler: Dette er et trøndersk øl på sitt aller beste

Ølekspert Tommy Holen Helland anbefaler øl:

Satser på drømmehelg med mat og ølfestival i sommer

150 utstillere er påmeldt Trøndersk Matfestival i Trondheim helga 29.

Hildonen frykter for bransjens fremtid og synes staten har sviktet lærlingene

Bransjefolk er redd for at mange medarbeidere med fagkompetanse skremmes vekk fra utelivsbransjen etter et år med Covid19-restriksjoner og nedstengning og mener at kompensasjonsordningene på langt nær strekker til.

Flere søker seg til restaurant- og matfag

Søkertall fra Utdanningsdirektoratet viser at det er grunn til forsiktig optimisme med antall søkere til restaurant- og matfag på videregående skole.

May Britt skal plassere Trøndelag på det gastronomiske verdenskartet

May Britt Hansen (49) blir prosjektleder for matsatsingen i Trondheim og Trøndelag.

Jonas Nåvik trer til side ved Fagn: Nytt drømmelag er på plass

Når Michelin-restauranten Fagn i Trondheim gjenåpner etter sommerferien 31.

Streaming og hjelp fra gode naboer reddet Ramp gjennom krisen

Åtte glade amatører på Svartlamon startet Ramp Pub & Spiseri i 2003.

– Nå tar vi endelig steget og følger drømmen om eget bakeri

Sellanraa Bok og Bar starter eget bakeri.

Nykommer i midtbyen frister med fersk bakst og mimring over kaffekoppen

Trondheims nykommer på kaféscenen - Onkel Svanhild i Olav Trygvassonsgate - frister med rykende fersk bakst og omgivelser som innbyr til mimring over kaffekoppen.

Javier har jobbet på flere Michelin-restauranter: Nå kokkelerer han på denne bydelskneipa

Klokken er elleve en onsdag formiddag og kafégjestene køer allerede foran disken.