restaurant&uteliv

– Nå tar vi endelig steget og følger drømmen om eget bakeri

Sellanraa Bok og Bar starter eget bakeri.

Nykommer i midtbyen frister med fersk bakst og mimring over kaffekoppen

Trondheims nykommer på kaféscenen - Onkel Svanhild i Olav Trygvassonsgate - frister med rykende fersk bakst og omgivelser som innbyr til mimring over kaffekoppen.

Javier har jobbet på flere Michelin-restauranter: Nå kokkelerer han på denne bydelskneipa

Klokken er elleve en onsdag formiddag og kafégjestene køer allerede foran disken.

trondheim24

Michelin-stjerne til Britannia: Fuck hell yeah, dette er så bra!

Christopher Davidsen og teamet på Britannia fikk sin stjerne.

Matekspert tror disse to restaurantene i Trondheim vil juble under Michelin-festen

17. februar kommer Michelin-sirkuset til Trondheim.

Skryter Trondheim og Britannia opp i skyene

I en tre sider stor reportasje beskrives Britannia Hotel og Trondheim i panegyriske ordelag av det New York-baserte magasinet Travel + Leisure, som har nærmere fem millioner lesere verden over.

Trøndelag blir Europas gastronomi-region

Trondheim og Trøndelag får status som European Region of Gastronomy i 2022.

Nidaros Pilegrimsgård: Åpner søndag med kafe som er åpen for alle

Ingeborg Collin Høgseth, daglig leder ved Nidaros Pilegrimsgård, smiler bredere enn den lave novembersola inne i de nyoppussede kafe- og biblioteklokalene til gården.

Det startet med en fuktig kveld og en god ide: I dag kjører denne caféen 300 konserter i året

Det er 10 år siden Antikvariatet på Bakklandet åpnet dørene.

– Jeg trengte en jobb, så da ble jeg like gjerne min egen sjef

Lille Thailand åpnet i høst sin andre restaurant, denne gangen i Dronningens gate.

Haavard og Tone driver en liten perle av en bydelskafe i Ila

Vi tok turen til Ila og fant en særegen liten perle av en bydelskafe som deler ut gratis bøker, lager sin egen honning og dyrker grønnsaker i Ila parsellhage.

Helnorsk tradisjonsmat slik besteforeldrene dine laget den

Der ingen skulle tru at nokon kunne drive kafe, får du helnorsk og "glemt" tradisjonsmat: Storfeskball, lapskaus, kjøttkaker, lettsaltet uer og klubb og duppe.

Trondheim sikter mot frokost-toppen og Britannia går for gull

Kun fire måneder etter gjenåpningen er Britannia Hotel i Trondheim blant finalistene i kåringen av «Norges beste hotellfrokost».

Trondheims restaurant-konge tjener gode penger

Michael Minervinis restauranter går så det griner.

Selger ølen til under 30 spenn og halverer prisen på mat

- Vi feirer jubileum og har skrudd prisene tilbake til 1994.