Trondheim24s redaksjonelle dekning av byens restaurantbransje støttes av ASKO Servering – stolt leverandør av produkter, tjenester og matfaglig kompetanse til Trondheims restauranter. 

VI HAR MARKEDETS BREDESTE GROSSISTSORTIMENT OG MEST INSPIRERENDE NETTHANDEL. TA KONTAKT MED ASKO SERVERING

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
Trondheim Sjokolade AS ble finalist i årets prestisjefylte mesterskap «Det norske måltid»  som gikk av stabelen på Hotell Britannia i Trondheim og er derfor blant topp tre i kategorien Årets Søtsak. Det er konfektbiten Tindved som gikk videre til finalen som holdes i Stavanger 3. februar.
– Det er en skikkelig ære å være en av tre produsenter som går videre i en slik konkurranse – nivået er høyt,  sier Alma Sundøy, daglig leder, chocolatier og eier av Trondheim Sjokolade i en pressemelding. 

Trondheim sjokolade

– Tindved er noe som man kun finner fra Trondheimsfjorden og nordover og har en unik smak av både søtt og syrlig som vi har gjort vårt beste for å framheve sammen med den unike fargen av dette nordiske bæret, som kalles  «nordens pasjonsfrukt», opplyser Alma Sundøy.

Fakta om Trondheim Sjokolade

Trondheim Sjokolade AS drives av den anerkjente chocolatieren Alma Sundøy fra Stjørdal som har vunnet mange internasjonale priser gjennom årene.

Trondheimsbedriften er kjent for for deres fargeglade konfektbiter med komplekse sammensetninger av smaker.

Mange av deres konfektbiter er inspirert av kjente desserter som har blitt gjenskapt i et konfektbit-format. Trondheim Sjokoladessjokolade selges hos forhandlere over hele landet samt i deres egen nettbutikk på trondheimsjokolade.no.

Det ypperste innen mat og drikke

Det Norske måltid er en kåring av de beste mat- og drikkeproduktene i Norge. Det Norske Måltid (DNM) leter etter det ypperste innen norsk mat og drikke, og har etablert seg som en av matbransjens viktigste og mest prestisjefylte prisutdelinger.

Siden 2008 har DNM jobbet for å posisjonere norsk mat, med mål om å bidra til næringsutvikling gjennom å øke etterspørselen, skape stolthet og styrke omdømmet for norsk matproduksjon.

I februar 2022 det deles ut gjeve priser i 13 ulike kategorier i tillegg til Det Norske Måltids Hederspris. Her treffer du landets beste kokker og Norges beste mat- og drikke produsenter.