restaurant&uteliv

Si hallais til to joviale nykommere i midtbyen!

Restauratør Thomas Haug gjør det igjen: Knekker koden for folkelig og trøndersk godstemning på serveringsstedene han driver.

Liker du å spise ute i Trondheim? Bli med i FB-gruppa som holder deg oppdatert på de beste tilbudene

Trondheim24 har opprettet en FB-gruppe som tar deg med på innsiden av Trondheims restaurantverden.

Munkholmen har åpnet for booking: Her får du en uforglemmelig og historisk ramme rundt selskapet ditt

Er du i gang med planlegging av et selskap eller markering?

trondheim24

– Håper dette blir en årlig tradisjon på Bakklandet

Her luktes, smattes og stønnes det av ren vellyst: Det er vinfestival på Bakklandet!

Akevittfestival med lansering av ny Lysholm Aquavit

En flunkende ny Lysholm-akevitt blir lansert i Trondheim lørdag 5.

Ida gikk fra lærling til direktør for Britannia

Ida Dønheim blir konstituert hotelldirektør for Britannia Hotel i Trondheim, der hun begynte som kokkelærling på Britannia-kjøkkenet.

Mestermøte mellom Nordiske stjernekokker i Trondheim

Denne sommeren vil et historisk møte finne sted under Trøndersk Matfestival i Trondheim 27.

I sommer skal vi feire at trøndersk mat og drikke er internasjonalt anerkjent

Matregionen Trøndelag har aldri stått sterkere internasjonalt.

Klart for tidenes feiring av cognac i Trondheim

Gladnyhet til alle elskere av cognac i Trøndelag – og resten av Norge: Foreningen La Société de Cognac Trondheim og den erfarne mat- og drikkemessearrangøren VinPuls er blitt enige om å videreføre samarbeidet om den store messen «Trondheim Cognac Experience» (TCE).

Gubalari: Noe lignende har du aldri sett på matscenen i Trondheim

I dag åpner dørene til restauranten Gubalari: Resultatet av et samarbeid mellom en av landets fremste kunstnere og de gastronomiske rebellene som driver Troll på Fosenkaia.

Alma på pallen med søtsak laget av «Nordens pasjonsfrukt»

Trondheim Sjokolade er finalist i Det Norske Måltid 2021:

Arne Hjeltnes: Live Edvardsen (20) er en kommende stjerne i kokkebransjen

Tidligere Credo-kokk Live Edvardsen blir med Arne Hjeltnes rundt om i Norge på jakt på lokale matopplevelser i verdensklasse.

Vi kjøper mer når vi bestiller fra bordet med app

Mange restauranter vil fortsette med kontaktløse løsninger også etter pandemien.

Ølhunden anbefaler: Skål og god 17. mai!

Ukens anbefaling: Nøgne Ø Mirage Wild Ale Reserve

Skummende folkefest i Trondheim berges av koronastøtte

Smitteverntiltakene etter utbruddet av covid-19 fikk store konsekvenser for Bryggerifestivalen i Trondheim.

La oss si det som det er: Dette ølet er i verdensklasse og det brygges på Nyhavna

Ukens anbefaling: Monkey Brew, Inner Peace – New England Pale Ale

Ølhunden Tommy anbefaler: Dette er et trøndersk øl på sitt aller beste

Ølekspert Tommy Holen Helland anbefaler øl:

Satser på drømmehelg med mat og ølfestival i sommer

150 utstillere er påmeldt Trøndersk Matfestival i Trondheim helga 29.