Feirer 10-års jubileum selv om Olavs Pub kaster inn håndkleet

restaurant&uteliv: Jubileumskonserten for Kroks Jazzcafe blir lørdag 9. september med Bjørn Alterhaugs Quintet og husbandet Feetwarmers.

I midten av august ble det bestemt at Nova hotell og Olavs Pub skal avvikles. Hva som skjer fremover er imidlertid høyst usikkert – det som er kjent er at det det jobbes på spreng med å finne nye drivere og leietakere av lokalene.

Uansett utfall – heftig markering av Kroks Jazzcafes 10-års jubileum blir det.

I dag dumpet denne pressmelding ned i innboksen fra «the man himself»: Bjørn Krokfoss, som tok en kikk i det historiske bakspeilet:

Bjørn Krokfoss, bookingsjef for Krokfoss Jazzcafe på Olavs Pub.

– Vi hadde avsluttet jazzcafe på Dickens i mai 2007 og jeg var på jakt etter nye lokaler. En sommerdag gikk jeg forbi Olavs Pub og Spiseri da Anita som jobbet der kom ut og ropte etter meg. Her er det tomt hver lørdag sa hun for alle går jo ned på Dickens. Det ble raskt samlet til et møte med ledelsen for Olavs Pub. Det ble med Feetwarmers som husband rask enighet om oppstart med Kroks-Jazzcafe lørdag 7. september 2007, skriver Krokfoss.

Siden da har det vært mellom 8000-10 000 gjester og 475 konserter:

– Direktører og ledere har kommet og gått, men Anita i baren og noen til har bestått. Dessverre så er det turbulente tider akkurat nå og jeg vet egentlig lite om hvordan skjebnen til Kroks-JazzCafe ender. Blir det nye folk som vil leie Olavs Pub så er Kroks-Jazzcafe garantister for full rulle på lørdager, melder Krokfoss.

PS. Jubileumskonserten lørdag 9 september blir med Bjørn Alterhaugs Quintet og husbandet ; Feetwarmers. KL 14.00 og utover ettermiddagen.

LES MER:

Nova hotell og Olavs Pub kaster inn håndkleet

Krisemøter i Folkets Hus i kveld: – Tungt å vente på en avgjørelse