Trondheim sikter mot frokost-toppen og Britannia går for gull

restaurant&uteliv: Kun fire måneder etter gjenåpningen er Britannia Hotel i Trondheim blant finalistene i kåringen av «Norges beste hotellfrokost». Der finner man også Scandic Nidelven – igjen, og Bergens nye stolthet, Hotel Norge by Scandic.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Trondheim24s redaksjonelle dekning av byens blomstrende restaurantbransje støttes av ASKO Servering – stolt leverandør av produkter, tjenester og matfaglig kompetanse til Trondheims restauranter. 

VI HAR MARKEDETS BREDESTE GROSSISTSORTIMENT OG MEST INSPIRERENDE NETTHANDEL. TA KONTAKT MED ASKO SERVERING

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Åtte hoteller er nå kvalifisert til finalen i denne frokost-konkurransen, der Rica/Scandic Trondheim har tolv seire av fjorten mulige, senest i fjor. Scandic Nidelven er også blant finalistene i 2019. Britannia hotel er eneste frittstående hotell som er blant de åtte finalistene. De øvrige ni er fordelt med fem fra Scandic-kjeden og fire fra Thon-kjeden. Choice-kjeden har ingen finalister, og eksklusive Oslo-hoteller som Grand og Continental er heller ikke med i finalerunden, skriver Vinpuls.

Bergen har tre finalister, alle fra Scandic-kjeden. Trondheim er representert med to, men Trøndelag har tre finalister, ettersom Scandic Hell igjen er nominert til finalen. De fire resterende finalist-hotellene befinner seg i Svolvær, Oslo, Stavanger og Haugesund.

Kåringen av «Norges beste hotellfrokost» er i regi av Twinings og Haugen-Gruppen. Rica/Scandic Nidelven har vunnet hele tolv ganger, i realiteten hver eneste gang, bare avbrutt av Thon Lofoten som gikk til topps i 2016.

Dette er årets finalister:

Thon Hotel Lofoten, Svolvær
Scandic Nidelven, Trondheim
Britannia Hotel, Trondheim
Scandic Hell, Stjørdal
Scandic Byparken, Bergen
Thon Hotel Rosenkrantz, Bergen
Hotel Norge by Scandic, Bergen
Scandic Maritim Hotel, Haugesund
Thon Hotel Stavanger
Thon Hotel Rosenkrantz, Oslo