Her får du burger i toppklasse og den skyller du ned med byens billigste øl

restaurant&uteliv: Trondheims billigste pils selges til 35 kroner - på spisestedet som er rangert som nummer to på TripAdvisor i Trondheim - kun forbigått av To rom og kjøkken.

Frem til nå er det Skuret på Fosenkaia som har hatt «byens hyggeligste ølpriser». Der betaler du 39 kroner for en skummende Dahls (0,4) mellom 12-1800.

Ingen upris det, men det er åpenbart mulig å presse prisen lenger ned: Hos Superhero Burger i Olav Tryggvasonsgate rett ved Nova Kino kan du leske strupen med Dahls Øl for 35 kroner (0,4).

Helt spesielt er det også at burgerrestauranten er rangert som nummer to av 220 vurderte restauranter på Tripadvisor, kun slått av gourmetrestauranten  To rom og kjøkken.

Trolig er det burgerfilosofien som gjør utslaget, for her overlates ingenting til tilfeldighetene.

Og med slagordet » Superhero redder verden fra masseproduserte burgere» er lista lagt der burgergründerne mener den hører hjemme: Helt øverst.

For daglig leder Kim Løkke og eiere Christopher Vrioni, og Cetin Polat er burgere blodig alvor. Prefabrikerte, frosne burgere som tines opp på en varmeplate, skyr de som pesten.

Hemmeligheten ligger i det som foregår i kjelleren:

– Her bearbeides og tilberedes alle burgere. Vi bruker kun ferske råvarer og her blir hundrevis av kilo med kjøtt kvernet og bearbeidet fra grunnen. Ingen burger har vært frossen. Kjøttet er servert innen 48 timer fra det kom i hus, sier daglig leder Kim Løkke til Trondheim24.

At trønderne setter pris på kvalitetsburger er det liten tvil om.

«Satay chicken burger med syltet rød løk»

Gjerne med en eksotisk vri.

På menyen som stadig roteres kan du finne  overraskende og innovative varianter: «Satay chicken burger med syltet rød løk», » Biffburger med grillet spansk geitost (chevre) og mangochutney» og»biffburger toppet med kremet rajita og fersk mango og annanas-salsa».

I tillegg til solide klassikere med cheddar og bacon.

Butikken går så det suser. SuperHero Burger har sett en økning på 15 prosent fra samme periode i fjor og det ser ikke ut til å avta.

Restauranten forventer å omsette for omlag 24 millioner i 2017.