Meny Solsiden: Kåret til kjedens beste butikk – igjen

Nyheter: Meny-butikken på Solsiden er kåret til kjedens beste i konkurranse med 200 kjøpmenn over hele landet.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Trondheim24s redaksjonelle dekning av byens blomstrende mat- og restaurantbransje støttes av ASKO Servering – stolt leverandør av produkter, tjenester og matfaglig kompetanse til Trondheims restauranter. 

VI HAR MARKEDETS BREDESTE GROSSISTSORTIMENT OG MEST INSPIRERENDE NETTHANDEL. TA KONTAKT MED ASKO SERVERING

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

– Når det kommer til det å by på seg selv ovenfor kunden, så er Meny Solsiden i en særklasse. Hvis atmosfære kan måles med tall, så har butikken terningkast 6 på dette, sier Meny-sjef Vegard Kjuus, i en pressemelding

Ifølge juryen kjennetegnes butikkulturen av fagkompetanse og matglede som kjernen i all utvikling. Det er ikke bare de trygge heltidsansatte som er gode på kundeservice, men hele butikkteamet har dette i ryggraden, heter det i begrunnelsen.

Overrasket og glad

En overrasket og glad kjøpmann tok imot prisen i forrige uke og ble hyllet av en samlet ledelse og i underkant av 200 kjøpmenn:

Slik jobber de for å skape Trondheims beste matbutikk

– Vi har jobba så lenge og hardt med dette og jeg er så ufattelig glad. Denne prisen går til alle de ansatte, sier kjøpmann Monica Ervig Kjendalen.

Hun har jobbet i dagligvarebutikk fra hun var liten, først i farfars butikk, deretter farens butikk. Hun har også studert ved Norges Varehandelshøyskole