Hareide åpner for å ta over RBK 1. september

Nyheter: Åge Hareide rykker nærmere jobben som RBK-trener. Han regner med å være klar for arbeid etter kneoperasjonen i starten av neste måned.

annonse

Nå haster det om du vil sikre deg billetter til de beste konsertene på Stormfestivalen

Det bekrefter trenerprofilen i et intervju med Adresseavisen.

Så langt er ingen avtale signert mellom Hareide og RBK, men samtalene med sportssjef Mikael Dorsin og daglig leder Tove Moe Dyrhaug pågår. Senest onsdag var det kontakt. Det bekrefter hovedpersonen.

– Det handlet om praktiske ting. Det virker som at begge parter har veldig klare intensjoner om at jeg kommer oppover og får signert avtalen, sier Hareide til lokalavisen.

Når han eventuelt overtar som RBK-trener vil ikke Hareide si for mye om, men dersom hans opererte kne ikke slår seg vrangt, anser han seg som hundre prosent arbeidsklar fra 1. september.

Trond Henriksen har ledet Rosenborg siden arbeidsforholdet med Eirik Horneland ble avsluttet tidligere denne sesongen. RBK har tidligere kommunisert at Henriksen leder laget ut sesongen.

Hareide har en fortid i RBK. Han førte klubben til serie- og cupgull i 2003, men sluttet samme høst for å bli Norges landslagssjef.