Disse to pubene i Trondheim har skyhøy sjekkefaktor

Nyheter: Datingapp peker ut to hotte plasser for studenter i Trondheim:

Festing

Studentlivet handler som kjent ikke bare om pensum og fag, men også om sosialt liv, festing, sjekking og romantikk. Datingappen happn har gjort en kartlegging som de hevder avslører hvilke studentpuber det flørtes mest på. Kartleggingen skal være basert på appens egne data og bygger på antall crushes per person i appen på de respektive stedene. En Crush oppstår når to brukere liker hverandres profiler. Kartleggingen ble gjennomført i juli 2021, går det frem av en pressemelding.

I Oslo er de single mest aktive, og det er Torsdagskro på Lawo som tar førsteplassen.

På de neste plassene finner vi Café 3B i Trondheim og Hvelvet Studentpub i Oslo. Det er på fredager du bør henge på disse to pubene hvis du vil ha størst mulig sjanse for en romanse.

LES MER OM CAFE 3B HER

Også puber som Studentersamfundet i Trondheim, Hulen i Bergen og Tappetårnet i Stavanger er med på listen over landets studentpuber med mest flørt

– Studietiden er spennende

– Studietiden er en avgjørende og spennende tid, uansett om du er singel eller ikke. De personene du møter og de relasjonene du utvikler, er noe du har med deg for alltid. Etter denne lange perioden med begrenset sosialt liv oppmuntrer happn til å utforske nye relasjoner, ettersom de gjerne er med på å forme deg til den personen du blir i fremtiden. Nå håper vi på en herlig og fartsfylt høst! sier Simone Quist Mathiesen, Country Manager i happn i en pressemelding. Her er de ti hotteste studentpubene for høstsemesteret: 

1. Torsdagskro på Lawo, Oslo

2. Café 3B, Trondheim

3. Hvelvet Studentpub, Oslo 4. Frokostkjelleren, Oslo

5. Det norske studentersamfund, Oslo

6. Studentersamfundet, Trondheim

7. Hulen, Bergen

8. Straffbar, Bergen

9. Kronbar, Bergen

10. Tappetårnet, Stavanger

Geolokalisering i sanntid

Happn er en internasjonal datingapp og som tilbyr geolokalisering i sanntid. Det vil si at det er mulig for brukerne å finne mennesker de har vært i nærheten av i hverdagen. Alle har en eller annen gang opplevd følelsen av øyekontakt som har gjort inntrykk. Det kan skje på gaten, i baren, på jobben eller på et utested. Med happn har du mulighet til å finne mennesker du har passert. happn ble grunnlagt i Paris i 2014 og har i dag mer enn 109 millioner registrerte brukere rundt omkring i verden og over 711 000 brukere i Norge.