Vestbyen IL Svømming søker daglig leder (50% stilling)

sponset sak: Vi ser etter en leder med et sterkt engasjement for både bredde- og konkurranseidretten.

Vestbyen IL Svømming er en allianseklubb til Vestbyen Idrettslag, stiftet i 1921. Klubben tilbyr svømmeopplæring og svømmetrening for barn og ungdom på ulike nivå. Vi holder til i Trondheim og har våre svømmekurs og treninger i Husebybadet på Saupstad. Pr i dag har klubben ca. 80 aktive svømmere fordelt på ulike treningsgrupper – fra nybegynner til elitenivå. Klubben arbeider kontinuerlig med utvikling av svømmerne og har som mål å delta med flest mulig svømmere på NM, UM og ÅM. Klubben har ansatt hovedtrener og svømmeskoleansvarlig i 100 % stilling, samt et kompetent trenerteam på timebasis.

Vi ser etter en leder med et sterkt engasjement for både bredde- og konkurranseidretten. Du har gode kommunikasjonsevner på alle plan (trenere, utøvere, foresatte og eksterne aktører).

Ved ansettelsen legges det spesielt vekt på personlig egnethet og evnen til å motivere, inspirere og lede.

Som daglig leder vil du ha ansvaret for driften av klubben, herunder økonomi-, personal-, markeds- og kommunikasjonsansvar.

Daglig leder får et spesielt ansvar for rekruttering av svømmere fra svømmekurs og inn i klubben.

Søkeren bør ha noe ledererfaring, samt kjennskap til idrettsorganisering.

Erfaring fra og forståelse for regnskap og økonomistyring er en fordel.

Stillingen gjelder i første omgang kjøp av tjenester som fyller funksjonen daglig leder tilsvarende 50 prosent stilling.

Det må påberegnes noe kveld- og helge aktiviteter.

Betingelser etter avtale og kvalifikasjoner.

Daglig leder rapporterer til styret i Vestbyen IL Svømming.

Tiltredelse: snarest eller etter avtale.

Spørsmål om stillingen rettes til; styreleder Paul Jostein Aune tlf. 957 99 655, mail: [email protected], eller nestleder Heidi Myklebost tlf. 930 28 204, mail: [email protected].

Søknad med CV sendes styreleder Paul Jostein Aune, [email protected], merkes «Stilling: Daglig leder». Alle søknader vil bli behandlet konfidensielt.

For mer informasjon om klubben: http://vestbyentrondheim.no/

Søknadsfrist innen 1. august 2017.