Hvordan få de beste Black Week-tilbudene

Nyheter: Når det gjelder Black Friday og Cyber Monday, finnes de beste tilbudene vanligvis på nettet. Her er noen tips om hvordan du får de beste tilbudene:

  1. Begynn søket ditt tidlig. Jo tidligere du begynner å lete, jo mer sannsynlig er det at du finner et godt tilbud.
  2. Sammenlign priser. Bruk et verktøy som Google Shopping for å sammenligne priser fra forskjellige forhandlere.
  3. Ikke betal full pris. Det er ingen grunn til å betale full pris når det finnes så mange gode tilbud der ute. Vent på et salg eller bruk en kupongkode for å få best mulig pris.

Slik budsjetterer du gjennom året

Når det handler om budsjettering, er det mange som tenker at de må begynne på begynnelsen av året. Dette er imidlertid ikke nødvendigvis tilfellet. Du kan begynne å budsjettere når som helst, og det er noen forskjellige måter å gjøre det på.

En måte å budsjettere gjennom året på er å sette av penger hver måned til spesifikke utgifter. Dette kan inkludere å sette av penger til sparing for et fremtidig kjøp uansett om det dreier seg om black friday klær  eller turer, sette av penger til regninger og sette av penger til fritidsaktiviteter. Denne metoden lar deg få en bedre forståelse av hvor pengene dine går hver måned og kan hjelpe deg med forbruket ditt.

Hva er forskjellen mellom Black Week, Friday og Cyber Monday?

Black Friday er dagen etter Thanksgiving når forhandlere tilbyr fantastiske tilbud på populære varer. Navnet kommer av at kjøpmenn tradisjonelt driver med tap, eller i minus, det meste av året. De veier opp for det med en økning i salget på Black Friday. Cyber Monday er mandagen etter Black Friday. Det har blitt årets største netthandelsdag. Mange forhandlere tilbyr spesial rabatter og gratis frakt på Cyber Monday.

Så hva er forskjellen? Black Friday handler om fysiske butikker, mens Cyber Monday setter søkelys på nettbutikker. Men begge dagene handler om å få gode tilbud på feriegaver.