Taqueros kaster inn håndkleet og går til skifteretten

Nyheter: Ingen villle kjøpe konseptet, dermed gikk turen til skifteretten.

Det handler om livssituasjonene våre. Det har vært krevende, rett og slett. Nå håper vi noen med mer krefter og motivasjon vil ta over, sa Øyvind Sarheim til Nidaros i februar da Taqueros-gründerne valgte å legge restauranten på Lademoen ut for salg med en prislapp på 950.000 kroner.

Taqueros Taco&tequila ble i 2017 startet av to vennepar: Stig og Ingrid Staahl Gjersdtadli, og Øyvind Sarheim og Hanne Andersen.

annonse

Driver flere steder

Stig Roar Staahl Gjerstadli og Øyvind Sarheim har jobbet sammen på ulike prosjekter tidligere, og har blant annet vært delaktige i åpningen av Ramp Pub & Spiseri, Lobbbyen på Svartlamon og Mellomveien Pub.

Restauranten satset på hjemmelaget mat og leveranser fra lokale produsenter. Både høne, svin og kortreiste grønnsaker var å finne på den rikholdige tacomenyen.

I tillegg satset de på hjemmelaget nachos, salsa, guacamole og en rekke andre sauser og dressinger.

Også drinkene jobbet de mye med som Margarita, Escuela, Paloma og Pisco Sour. Latin-amerikanske klassikere, blant annet laget de sin egen versjon av den kjente kaffedessertdrinken Mexican coffee.

Trist

Til MN24 forteller Sarheim at de ikke hadde noe annet valg enn å begjære oppbud:

– Det er trist, men vi er også lettet etter en lang periode med usikkerhet. Vi har vært nære et salg, men det er nok litt for sent nå, sier han til avisen.

Tirsdag ettermiddag ble det åpnet konkurs i selskapet etter oppbudsbegjæringen fra Sarheim.

Ifølge en kjennelse fra Trøndelag tingrett, har styret opplyst at selskapet har en gjeld på 1.566.238 kroner.

I tillegg har selskapet åtte ansatte.