Vaksiner deg og få gratis billetter til RBK-kamp

Nyheter: Trondheim kommune stiller med vaksineteam utenfor Lerkendal fra klokka 15.30 på søndag. Dersom du ennå ikke har tatt koronavaksine, kan du stikke innom kommunens stand og få det gjort før du går inn på stadioen og ser kampen. 

Dette tilbudet gjelder alle over 16 år, som enten er folkeregistrert i Trondheim eller har fast opphold i kommunen.

Dersom du er over 18 år og ikke har tatt andre dose, og det har gått mer enn fire uker siden du tok dose nummer én, fikser våre folk også dose nummer to.

Trenger ikke bestille

Du trenger ikke bestille time for vaksinering. Det er bare å møte opp og ta kontakt med vaksineteamet utenfor Lerkendal stadion. Både vaksinestasjon og personell er tydelig merket.

Alle som vaksinererer seg på Lerkendal søndag får to gratisbilletter til RBK-kampen som starter klokka 19.00.

– Vi stiller med kvalifisert helsepersonell og har akkurat de samme gode rutinene og rammene rundt denne vaksineringen som vi har på Sluppen. Alle forholdsregler ivaretas, og du må vente i 20 minutter etter det lille stikket før du kan gå inn på kampen, sier helse- og velferdsdirektør Wenche Dehli i Trondheim kommune.

Snart 90 prosent

Vaksineprogrammet går fremover i Trondheim og snart når vi målet om at 90 prosent av befolkningen over 18 år er fullvaksinerte. Dette er et viktig bidrag i kampen mot viruset og for en normal hverdag.

– Vi setter opp dette drop-in tilbudet for de som av ulike grunner ennå ikke er vaksinert.  Nå kan du slippe å bestille time, men heller møte opp på Lerkendal, få billetter til kampen og et lite stikk i armen før kampen, sier Wenche Dehli.