Her slutter alle spor etter den savnede BI-studenten

Nyheter: Fredag utvides letingen lenger vest. Nå søkes det i og ved Nidelva i området Stavne, Ila, Osloveien og Nidarø.

PS. Saken er oppdatert fredag kl 12.30

Den 20 år gamle BI-studenten Rakavan Jeevaharan forlot natt til tirsdag en fadderfest på utestedet The Mint i Trondheim.

Klokken 00.48 natt til tirsdag fikk søsteren til den savnede mannen ei melding hvor han fortalte at han var på tur hjem:

– Rakavan skrev på Messenger at han skulle skynde seg hjem kl. 00.48, og skrev at han var ved Elgeseter bru kl. 00.56. Han tok opp telefonen da vi ringte han kl. 01.22. Da hørte vi kun lyder som minnet om hurtig gange, men han svarte ikke med tale i telefonen. Siden har vi ikke klart å komme i kontakt med han, opplyser familien som har opprettet en facebookside i forbindelse med leteaksjonen.

Da familien ikke hørte fra ham etter det, meldte de ham savnet.

Politiet har innhentet trafikkdata og i går var siste spor fra Lerkendal. Der ble telefonen slått av klokka 1.26 natt til tirsdag. 

De opplysningene politiet nå sitter på, gjør at de fredag flytter letingen lenger vest.

Nå søkes det i og ved Nidelva i området Stavne, Ila, Osloveien og Nidarø.

-Nå søkes det blant annet ved og i Nidelven fra området rundt Stavne bru og nedover elva. Røde Kors bidrar med mannskap, og det søkes til fots, i båt og med svømmere i vannet. Samtidig jobbes det både taktisk og teknisk for å kartlegge 20-åringens bevegelser i forkant av at han forsvant, heter det i en pressemelding fra politiet.