Scandic bygger ut i Nidelva

Midtbyen: Hotellets prisbelønte frokosttilbud gjør at hotellet trenger større kapasitet. Nå utvides hotellet slik at kapasiteten øker med 300 sitteplasser, to møterom og et spektakulært treningsrom der både gulv og vegger er i glass.

Byggearbeidene starter i sommer, har en kostnadsramme på 40 millioner og vil stå ferdig til april neste år. Endelig godkjenning fikk de av Trondheim kommune for et par uker siden, og det er Trondheims-entreprenøren Hent som skal stå for utbyggingen:

– Vi vil bygge innenfor de eksisterende søylene mot elva, og så lenge vi gjorde det, var det ingen problemer. Hent er vant til å gjøre dette på en skånsom måte, og jeg er trygg på at det vil gå fint. Nesten 90 prosent av arbeidet vil foregå på utsiden, noe som ikke vil påvirke driften. I en liten periode helt på slutten vil vi bli nødt til å flytte frokostserveringen ned en etasje, sier hotelldirektør Kjetil Vassdal til Adresseavisen (BAK BETALINGSMUR)

Treningsrom

I tillegg til flere spiseplasser og to møterom, planlegges det et treningsrom med spektakulær beliggenhet:

– I dag er det vanlig at trimrommene er plassert i kjelleren, i rom uten vinduer. Vi skal bygge et nytt rett overfor konferansebaren, og både gulv og vegger skal være i glass. Det blir som å ro rett ut i Nidelva, sier Vassdal til avisen.