Salgssjefen på Clarion Hotel på Brattøra takker for seg etter ett år i jobben

Nyheter: Lise Bjørkeng pakker kofferten og vender hjem etter ett år som salgssjef ved Clarion Hotel & Congress Trondheim.

Bardøværingen vender hjem til Nord-Norge, der hun starter i jobben som salgssjef ved Trømsøs nye storhotell – Clarion Hotel The Edge. Byens nye storstue har 18ookvm konferanseareal og storsal med plass til 1000 mennesker. Bjørkeng er den første ansatte ved hotellet, som planlegger åpning i mai 2014.

– Hotellet kommer forhåpentligvis til å snu opp ned på destinasjonsbyen Tromsø sier Lise Bjørkeng, i en pressemelding.

Clarion Hotel The Edge

Som senior sales manager vil Bjørkeng sørge for å bringe store arrangementer til Tromsø, både fra innland og utland.

– Jeg har lyst til å få til mye av det samme som vi fikk til med Clarion Hotel & Congress i Trondheim. Vi skal markere at byen har fått en fantastisk ny møteplass for store og små, hvor alt er mulig og alle er velkomne. Selvfølgelig med en egen nord-norsk vri på det hele, fortsetter Lise Bjørkeng.

Med hotellets unike arkitektur, beliggenhet og miljøklasse A sertifiseringen så tror Lise Bjørkeng at Clarion Hotel The Edge allerede har klart å skape en identitet.

Spektakulært og annerledes

– Jeg er stolt av å skulle jobbe med The Edge, fordi det er så spektakulært og annerledes enn alle andre hotell jeg har sett. Når jeg prater med folk i Tromsø merker jeg allerede at folk gleder seg til vi åpner, og det er klart at det bidrar til at jeg gleder meg ekstra mye og får ekstra energi. Jeg tror at det ikke er noen ting vi ikke skal klare å oppnå med dette produktet i ryggen, avslutter Lise Bjørkeng.