Denne restauranten er den første i byen som kaster seg på Toilldagen

Nyheter: Butikkene i Midtbyen har i årevis dratt horder til Midtbyen med "Toilldager". Nå kommer spisestedene etter med sterkt rabatterte priser på restaurantmat.

Lørdag er det igjen shoppingbonanza i Midtbyen. Toilldagen, som arrangeres av Midtbyen Management, har gjennom årenes løp blitt et sterkt varemerke som trekker horder av folk til byen som lar seg friste av tilbud som gir 60 prosent rabatt eller mer.

Frem til nå er det butikkene som har deltatt. Nå har imidlertid den første restauranten kommet på banen.

Lørdag fra 16-1800 dumper Røft Rôtisseri i Trappehuset/Sjøgangen prisen på en av sine signaturretter Pulled Chicken BBQ Sandwich med Whiteslaw. Prisen er satt til 55 kroner. Normalpris er 138,-

– Vi skal steke kylling for harde livet. Jeg håper det blir fullt. Vi ble nylig medlem av Samarbeidsgruppen Midtbyen og vi på Røft vil gjerne være med på det som skjer. Jeg synes Toilldagen er en fin måte å vise seg frem på og oppfordrer gjerne resten av restaurantbransjen til å følge etter. Tolldagen skaper engasjement og drar folk til byen, sier daglig leder på Røft Christine Raaken Bykvist til trondheim24.no.

Les mer om Røft 

– Toilldagen er er en aktivitet som åpenbart fungerer godt for Midtbyen. Men det må være lov å si at konseptet har behov for videreutvikling dersom det skal overleve i tida fremover. Hard shopping tærer som kjent på kreftene. At restauranter nå går foran og dumper prisen på mat, håper jeg fører til at mange i bransjen følger etter. Det tror jeg i så fall vil ta Toilldagen til nye høyder og trekke nye kundegrupper til byen akkurat denne dagen, sier Paul J. Aune, redaktør i trondheim24.

PS. Midtbyen Management har fra før markedsaktiviteten «Endelig Mandag», der 18 restauranter tilbyr en kvalitetsmiddag til 150 kroner mandager mellom 1700 og 1815.