Reginiussen kan bli Bratseths erstatter i RBK-styret

Nyheter: Tidligere Rosenborg-spiller Tore Reginiussen er innstilt som styremedlem i Rosenborg etter at Rune Bratseth trakk seg.

Rosenborg opplyser på eget nettsted sin nye innstilling etter at Bratseth ga seg på dagen.

Reginiussen var opprinnelig innstilt som varamedlem. 36-åringen har åtte år bak seg som midtstopper i klubben. I den perioden vant han serien fire ganger og cupen tre. Han ble årets spiller i Eliteserien i 2017. Altaværingen er oppført med 31 landskamper for Norge.

Bratseth trakk seg fra styret med umiddelbar virkning mandag.

I forrige uke ble det kjent at det er kommet et mistillitsforslag mot Bratseth til årsmøtet fra en gruppe RBK-medlemmer. Han har også tidligere opplevd å få kritikk og trusler.

– Jeg uttalte meg etter at det var kommet et mistillitsforslag til årsmøtet. Der stilte jeg spørsmål rundt hvordan framtiden vil se ut, blant annet når man skal rekruttere nye styremedlemmer til RBK. Hvem orker å sitte i et slikt ulønnet verv når man kun utsettes for kritikk? Og hvor enkelte medlemmer i klubben, uten innsikt eller kunnskap om det som foregår på styrerommet, uttaler seg slik man gjør? Det gjelder også i sosiale medier, sier han.

(©NTB)