Petter Stordalen kapret den trønderske reiselivssjefen

Nyheter: Nordic Choice Hotels har ansatt May Britt Hansen (44) som ny salgsdirektør for det norske markedet.

– Det blir utrolig morsomt å komme tilbake til hotellbransjen og drive med salg av så mange flotte hoteller. Jeg brenner for hotell og reiseliv, samt å drive med salgsledelse. Det blir spennende å jobbe for og med et Nordic Choice-team som er på offensiven i norsk hotellbransje. Jeg er klar for å vise energi, mot og begeistring, sier May Britt Hansen, nyansatt salgsdirektør for Norge i Nordic Choice Hotels.

Hansen kommer fra stillingen som Reiselivssjef for Trøndelagsfylkene i Trøndelag Reiseliv AS. Her har hun jobbet med synliggjøring og salg av landsdelen både i inn- og utland.

Hun har tidligere vært salgsdirektør i Radisson SAS Royal Garden hotell og i Rica Hotels Midt-Norge.

Hansen har også bakgrunn som salgskonsulent for Top of Europe, som er landsdelsselskapet for Nord-Norge, og også som salgssjef i Nordkapp Reiseliv AS.
May Britt Hansen er utdannet reiselivskandidat ved Høgskolen i Finnmark.

-May Britt har en svært imponerende merittliste. Vi tror hennes stå-på-vilje, kreativitet og gjennomføringskraft vil passe svært godt inn i Nordic Choice Hotels. Hun blir en ordentlig vitamininnsprøytning, og vi gleder oss til å ta henne i mot, sier Christian Lunde, Vice President of Sales i Nordic Choice Hotels.

May Britt Hansen tiltrer i sin nye stilling i august.