Per Ciljan sliter med  leggskade: Står i fare for å miste enda en kamp

Nyheter: RBK-Skjelbred undersøkes: Usikker til kampen mot Stabæk

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
7 days ago
trondheim24.no
Kjære dere alle. Vinneren av dette vakre trykket av Astrid Lien av Ink-art Astrid Lien er trukket og den heldige vinneren ble Ellen GravGratulerer Ellen!! 💥🎉🎈 Velkommen innom Galleri 7 for å hente din premie. Gjerne ta kontakt med oss for å avtale henting. Astrid Lien sin utstilling er nå tatt ned, men det er fortsatt fullt mulig å både se og kjøpe flere av hennes gjenværende verk. Både via vår nettbutikk eller ta turen innom i person så kan vi vise del fram-:)

Kjære dere alle. Vinneren av dette vakre trykket av Astrid Lien av Ink-art Astrid Lien er trukket og den heldige vinneren ble Ellen Grav
Gratulerer Ellen!! 💥🎉🎈 Velkommen innom Galleri 7 for å hente din premie. Gjerne ta kontakt med oss for å avtale henting. Astrid Lien sin utstilling er nå tatt ned, men det er fortsatt fullt mulig å både se og kjøpe flere av hennes gjenværende verk. Både via vår nettbutikk eller ta turen innom i person så kan vi vise del fram-:)🎨Vinn "Festningen", et eksklusivt giclée kunsttrykk fra Astrid Lien fra et opplag på bare 12 stk, til en verdi av kr 4000 (str 60x60cm)👩🏻‍🎨
👉For å delta, lik innlegget og skriv "Festningen" i kommentarfeltet og du er med i trekningen
👉Lik Galleri 7 og del gjerne🙏
Utstillingen fra Astrid Lien Blekk ser du hos Galleri 7 fra 2. - 22. juni.
Les mere her; trondheim24.no/sponset-sak/galleri-7-trondheim/
(annonse)
... Se merSe mindre

Comment on Facebook

Vinner i konkurransen er trukket.

Festningen

Festningen 😀

Festningen 🤗

1 week ago
trondheim24.no

... Se merSe mindre

Load more

Rosenborg-lege Reidar Due sier til Adresseavisen at Skjelbred skal til undersøkelse torsdag. Ifølge legen er det en muskelskade det er snakk om.

– Vi foretar en sjekk inn mot kamp og trening torsdag, men avgjørelsen blir nok tatt fredag. Da tar vi en absolutt siste sjekk, forteller Due.

33-åringen pådro seg skaden i sin siste kamp for Hertha Berlin.

På spørsmål om Skjelbred blir klar til helgen, svarer Due:

– Vi satser på det, men vi er usikre.

Laget fra Trondheim spilte 1-1 mot Vålerenga onsdag, med Skjelbred som tilskuer fra sidelinjen.

Ikke noe å stresse med

På vei hjem til Trondheim var det en rolig Skjelbred som snakket med Adresseavisen. Trønderen viste ikke tegn til hastverk med å komme tilbake fra skaden.

– Om jeg ikke er bra nok i leggen, er det ikke noe å stresse med heller. Kanskje trenger jeg de dagene til å slappe av litt og komme meg etter en ganske crazy sesong, sa han.

Rosenborg har slitt i de første fem rundene av Eliteserien, og står kun med fem poeng.

(©NTB)