Sønnen til tidenes verste narkobaron til Trondheim

Nyheter: Juan Pablo Escobar er sønnen til historiens mest kjente narkobaron, Pablo Escobar. Nå er han aktuell med ny bok og flere stopp i norske byer.

Forfatteren vil besøke en rekke norske byer i forbindelse med slippet av boka «Pablo Escobar. Det faren min aldri fortalte».

I 2014 kom bestselgeren «Min far – Pablo Escobar», og nå følger han altså opp. Om den nye boken sier han via forlaget Cappelen Damm:

Ukjente historier

– Denne nye boka avslører historier som er svært ømtålige, som aldri tidligere har blitt fortalt, og som avdekker en del sannheter rundt flere hendelser han var direkte innblandet i. Historier som fram til nå har blitt liggende i skyggen.

I forbindelse med bokarbeidet har forfatteren oppsøkt både farens medarbeidere, fiender og ofre, melder forlaget videre.

I Norge vil forfatteren besøke Oslo 9. april for en samtale med Tom Egeland på Kampen Bistro i Oslo. Derfra går turen videre til Litteraturhuset i Bergen 10. april. Også Kristiansand får besøk; Forfatteren gjør et stopp på Kristiansand bibliotek 11. april.

På Litteraturhuset

12. april er det Stavanger og Sølvberget som besøkes, mens nest siste stopp gjøres i Trondheim på Litteraturhuset 13. april.

Norgesturneen avsluttes 14. april på Litteraturhuset i Fredrikstad.