Nå er Reitan klar for å gi bort to millioner igjen

Nyheter: Hvem mener du fortjener å bli Årets Ladejarl? Prisvinneren får to millioner blanke kroner.

Ada Sofie Austegard har siden 2000 jobbet for en barndom uten vold. I fjor høst  var det hun som fikk prisen Årets Ladejarl for sin innsats.

– Det var så overveldende for meg å få en pris på to millioner kroner. Det er som å vinne OL-gull. Årets Ladejarl er jo den største annerkjennelsen en person i Norge kan få for verdibasert arbeid og for å virkelig stå på for en sak man tror på, sier Ada Sofie Austegard i en pressemelding.

Klikk her for å se video med Ada om prisens betydning.

Ada Sofie Austegard har etablert Stine Sofies Stiftelse og mestringssenteret for voldsutsatte barn, som også bærer hennes datters navn, Stine Sofie.

Det er fulle hus for tiden, og vi anbefaler sterkt å booke bord på forhånd! Dessverre må vi ofte avvise hyggelige gjester i døren. Ring oss mer enn gjerne, eller send en mail til booking@trollrestaurant.no 😃

Posted by Troll on Måndag 19. juli 2021

– Hun åpner øynene våre

– Ved å bruke sin røst og gjennomslagskraft påvirker Austegard myndighetene og styrker barns rettssikkerhet. Hun åpner øynene våre, påvirker oss og bidrar til å endre lover og praksis. Ada Sofie Austegard er et modig forbilde og en sterk verdibasert leder, sier Odd Reitan i pressemeldingen.

Prisen gis til en person som i særlig grad har utmerket seg og bidratt til samfunnsbygging gjennom verdibasert arbeid og ledelse som alternativ til regelstyring.

Både Austegard og Reitan oppfordrer alle til å nominere folk som gjør mer enn de må for å skape et varmere samfunn. Alle kan nominere frem til fristen 1. mai.

Vinneren kåres hvert år den 11. september på Lade Gaard i Trondheim.

Nominer din kandidat på www.reitangruppen.no