Mann i 40-årene siktet for kroppskrenkelse i savnetsak 

Nyheter: En 46 år gammel mann bosatt i Rennebu ble lørdag meldt savnet. En annen mann i 40-årene er pågrepet, siktet for kroppskrenkelse.

46-åringen ble meldt savnet, og de siste dagene har politiet foretatt en rekke avhør og tekniske undersøkelser, deriblant søk med hunder. Sivilforsvaret har også bistått med nødvendig materiell.

Krangel

Mandag kveld ble en mann i 40-årene pågrepet etter at politiet fikk opplysninger om at det skal ha vært en fysisk krangel mellom de to i forkant av at 46-åringen forsvant.

– De to er bekjente og tilhører et kriminelt miljø i området. Begge er kjent for politiet fra tidligere, opplyser Bøklepp.

Tirsdag ettermiddag satt den siktede mannen i avhør. Det er ikke kjent hvordan han stiller seg til spørsmålet om straffskyld. Politiet jobber ut fra flere hypoteser om hva som kan ha skjedd, og saken etterforskes bredt.

– Det er klart vi blir bekymret når han har vært borte så lenge uten å gi lyd fra seg, sier Bøklepp, som sier at politiet har lagt store ressurser i etterforskningen.

Folk som har tips eller informasjon i saken, bes om å ta kontakt på politiets tipstelefon eller via nettsiden tips.politiet.no/trøndelag.