Lånene.no hjelper deg med dine lån

Nyheter: Lånene.no er Norges nye portal for å sammenligne ulike typer av lån.

Nettstedet gjør det enkelt å finne det lånet med den laveste kostnanden for deg. I tillegg kan du gjennom guider og artikler skrevet av eksperter få informasjonen du trenger for å ta bedre økonomiske beslutninger. Blant lånene som kan sammenlignes er refinansieringslån, forbrukslån, ulike typer bedriftslån, kredittlån og boliglån. I tillegg byr lånene.no på anmeldelser av lån, utlånere og lånemeglere.

Sammenlign lån gratis

lånene.no kan du sammenligne lån helt gratis. Her kan du sammenligne de fleste typer lån, alt fra forbrukslån til refinansiering og bedriftslån. Du får også en oversikt over lånemeglere og anmeldelser av disse.. Lånene.no gjør det ukomplisert å finne de beste lånene for deg. Du trenger bare å oppgi enkle opplysninger som for eksempel ønsket lånebeløp, hvor gammel du er og om du har betalingsanmerkning. Deretter vil du få en oversikt over lånene og lånetypene som er billigst for deg, både på kort og lang sikt.

Disse lånene kan du sammenligne på lånene.no:

  • Refinansieringslån for å få lavere renter og betingelser på lån som du allerede har. Det finnes flere typer refinansieringslån. En vanlig form for refinansiering er å samle dyre kreditter og forbruksgjeld i et større og billige forbrukslån eller bake disse inn i boliglånet. Du kan refinansiere både med og uten sikkerhet, men refinansiering med sikkerhet vil være billigere.
  • Forbrukslån er lån uten krav til sikkerhet og du kan bruke pengene på det du vil. Forbrukslån kan brukes til forbruk og investeringer, men også til å dekke større uforutsette utgifter. Forbrukslån kan variere fra noen tusenlapper til flere hundre tusen kroner. Hvor mye du har mulighet til å låne avhenger av hvor mye du tjener, og hvor stor gjeld du har fra før. Renten varierer mye på forbrukslån, derfor bør du alltid sammenligne så mange banker som mulig for å finne ut hvilken bank som kan gi deg det beste lånet ut fra din økonomiske situasjon.
  • Lånemeglere. På lånene.no finner du også en oversikt over lånemeglere. En lånemegler tilbyr ikke lån, men videreformidler din lånesøknad til flere banker. Slik slipper du å sende mange lånesøknader og kan velge den banken som gir deg det beste tilbudet.
  • Bedriftslån. På lånene.no finnes også en oversikt over vanlige lån til bedrifter, som omfatter ordinære bedriftslån, kassekreditt, crowdsourcing og leasing. På lånene.no finner du informasjon om hva du bør vite om de forskjellige finansieringsmetodene, slik at du kan sammenligne dem og få oversikt over hvilke fordeler og ulemper som følger med dem.
  • Kredittlån gir deg ikke penger umiddelbart, men pengene vil være tilgjengelig når du trenger dem. Du tar ut penger først når du har behov. Det koster ikke noe å ha et kredittlån så lenge du ikke bruker pengene, men kreditten du har fått innvilget vil bli regnet som gjeld. Rammelån og kredittkort er andre former for kredittlån.
  • Boliglån er lån som er øremerket til å kjøpe bolig, fritidsbolig eller hytte. Et boliglån kommer alltid med pant i objektet som kjøpes, derfor er renten på boliglån lavere sammenlignet med andre typer lån. Selv om renten på boliglån er relativt lav, bør du likevel bestrebe å finne den beste rentesatsen for deg, spesielt dersom du har et stort boliglån som utgjør en betydelig utgift. På lånene.no kan du sammenligne og finne det beste boliglånet.

Ta bedre finansielle avgjørelser

Lånene.no er ikke bare et nettsted for å sammenligne lån for å finne den laveste renten. Det er også en plattform for å lære å ta bedre finansielle avgjørelser i et noen ganger uoversiktlig lånemarked. På lånene.no finner du et utvalg guider og artikler skrevet av økonomiske eksperter som har et ønske om å hjelpe folk med den økonomiske hverdagen.  Lånene.no gir deg  anmeldelser av lån, utlånere og lånemeglere. Alle anmeldelser er objektive og skrevet uten påvirkning utenfra. Ved å bruke gratistjenesten Lånene.no har du muligheten til å  lære mer om ulike lånetyper, finne gode lån som passer økonomien din og redusere dine lånekostnader.

Lånene.no skal bli Norges ledende sammenligningsportal for lån

Lånene.no er et nytt nettsted, men jobber daglig med å legge til flere sammenligninger av lån, nyttige guider og verktøy. Målet er å bli Norges ledende sammenligningsportal for lån.