Kun ett utested fikk registrert avvik i helga

Nyheter: Også denne helga har vektere kontrollert og informert utelivsbransjen i Trondheim om korona og smittevern. Det generelle inntrykket er fortsatt at utelivsbransjen gjør en utmerket jobb og følger smittevernsveilederen på en god måte, ifølge Trondheim kommune.

—————————————————————————————————————————————–

Trondheim24s redaksjonelle dekning av byens blomstrende restaurantbransje støttes av ASKO Servering – stolt leverandør av produkter, tjenester og matfaglig kompetanse til Trondheims restauranter. 

VI HAR MARKEDETS BREDESTE GROSSISTSORTIMENT OG MEST INSPIRERENDE NETTHANDEL. TA KONTAKT MED ASKO SERVERING

—————————————————————————————————————————————–

Her er vekternes oppsummering av helga:

En ganske rolig kveld generelt sett. Mest folk var det Frati/Una som hadde, Døgnvill og Super Hero Pizza kunne ikke fremlegge risikoanalyse ved forespørsel, ble bedt om å fikse det. Kontrollør kjørte en kontrollrunde etter siste journal og dobbeltsjekket at flere stengte lokalene til riktig tidspunkt.

Ingen avvik ble registrert og heller da ikke kontroller. Runden gikk i Midtbyen, Solsiden, EC Dahls, Ramp for deretter siste i Midtbyen.

Natt til lørdag oppsummeres slik:

Lørdagskvelden var i følge ansatte rundt omkring ganske rolig, det var flere ute tidligere på dagen og disse hadde nå tatt turen videre eller reist hjem.

Ett avvik ble avdekket hos Daniel Pub i Kjøpmannsgata. Utenom dette var det mest besøkt hos restaurantene Søstrene og Egon på Solsiden samt Aisuma i kjøpmannsgata. 

Det ble observert kødannelse utenfor Heidis og Barmuda der ordensvaktene prøvde å holde styr på denne, gjerne uten hell. Mot slutten av kvelden ble det kjørt en runde i byen samt på Bakklandet for å observere stenging. De fleste hadde folk på vei ut eller nettopp stengt da vekter kjørte forbi med unntak av Tyven der man hadde tilbud om alkoholfritt øl samt toast til gjestene.