Hit flytter byens beste ølutsalg

Nyheter: Siden Mathallen kastet inn håndkleet har ølutsalget Gulating jaktet på nye lokaler. Nå blir de å finne i hjertet av Midtbyen

Gulating ølutsalg i Trondheim vil fra og med 23. mars være på plass i Byhaven i Trondheim sentrum. Gulating er Trondheims største og mest omfattende ølutsalg.

Gulating kan skilte med mer enn 500 varianter av øl. Dette inkluderer egne brygg som Bjorr Pils, Vikinger pale ale, Myrkr brown ale og Inland India pale ale:

– Vi er svært tilfreds med å flytte til Byhaven som er et av de sentrene i Midtbyen med det mest spennende utvalget av butikker. Her finnes bl.a. delikatessebutikk, olivenoljebutikk, vinmonopol samt at andre spennende konsepter er på vei inn, sier daglig leder Tommy Holen Helland i Gulating Ølutsalg i Trondheim. i en pressemelding.

I hjertet av trøndersk byhistorie

Ifølge Gulating har utsalget siden etableringen i Mathallen for to år siden vært i kontinuerlig god utvikling:

– Det er ingen tvil om at publikum i Trondheim har satt stor pris på et så omfattende tilbud av både lokalt, nasjonalt og internasjonalt øl. Med flyttingen til Byhaven er vi nå etablert i hjertet av trøndersk byhistorie med lange tradisjoner innenfor handel, næringsliv og arkitektur som går gjennom flere generasjoner, sier Tommy Holen Helland i Gulating Ølutsalg.

Gulating forventer å åpne i Byhaven torsdag 23.mars.

Fakta om Gulating

  • Rolf Ivar Skår som er siviløkonom og ølbrygger startet i 2011 med ølbrygging i Dale i Sunnfjord. Med bryggeriskolen i København og utdannelse som ølsomelier brygget og utviklet han sine egne brygg og oppskriftene fikk han testet ut på sin pub som lå vegg i vegg med bryggeriet. Han etablerte Gulating Bryggeri AS i 2013. Det første produktet ble lansert i mai 2014 og selskapet fikk også distribusjon i dagligvarehandelen.
  • GULATING er i dag representert med ølutsalg i Arendal, Bergen, Trondheim, Larvik, Sandefjord, Lørenskog, Strømmen, Fredrikstad, Horten, Hamar, Sandvika, Kristiansund, Fetsund, Haugesund, Tromsø, Stavanger, Lillehammer, Oslo og Gjøvik. Nye utsalg åpner om kort tid i Kristiansand og Drammen samt på Lambertseter og Frogner i Oslo.