Her gjør du et utstyrskupp før skisesongen

Nyheter: Lørdag 10. november kan du sikre deg skiutstyr før sesongen - for en billig penge.

Har du sportsutstyr som ikke lengre er i bruk? Kanskje noen andre kan ha nytte av det i stedet? Sjekk boden, garasjen, hytta, venner og familie og benytt muligheten til å selge utstyr som andre kan bruke, oppfordrer Strindheim ski som inviterer til årets byttehelg lørdag 10. november på Kvilhaugen gård i Trondheim (1100-1600)

Billig utstyr

– Det er smart å både kjøpe og selge brukt. Mange opplever at skiutstyr er kostbart, og da er dette en fin anledning til å kjøpe brukt utstyr til en billigere penge, opplyser Ole Anders Hindberg i Strindheim ski til trondheim24.no

Alt av sportsutstyr kan leveres, det være seg ski, skiutstyr, alpinutstyr, skiklær, skøyter, sykkelutstyr og sykler. For å nevne noe:

Inntekter

Har du utstyr som skal leveres må det gjøres fredag 9. november mellom kl.17-21, opplyser Hindberg:

– Varer under 100 kr går direkte til klubben. Utstyr fra 100 kroner og oppover tar klubben 25 prosent provisjon av.
Utsalgspris settes av eier. Provisjon regnes av denne. For eksempel: dersom et par ski prises til 400kr tar klubben 100kr for salget, og eier får 300 kroner, forteller Hindberg som understreker at varer som ikke blir solgt må hentes lørdag fra kl. 15.00 – 16.00.

– Varer som ikke blir hentet tilfaller klubben og vi forbeholder oss retten til å avvise utrangert utstyr, opplyser, Hindberg, som ønsker alle velkommen til Kvilhaugen i helga.

For mer info: – sjekk også www.byttehelgen.no