“MEDIENE DEMONISERER GISKE”

Nyheter: Fylkesordfører Tore O. Sandvik i Sør-Trøndelag går hardt ut mot medier og kommentatorer i Oslo som han mener har demonisert Aps avgåtte nestleder Trond Giske.

– Det er veldig bra at Trond Giske tar sterk selvkritikk for episoder der han erkjenner å ha påført andre ubehag, men det er vanskelig å forstå at disse anklagene rettferdiggjør demoniseringen av ham som media og spesielt kommentariatet i hovedstaden har bedrevet og utsatt Trond og hans familie for i over en måned, framholder Sandvik.

Vinn en fantastisk femretter for to personer! Lik dette innlegget, gi lyd fra deg i kommentarfeltet og fortell oss...

Posted by trondheim24.no on Laurdag 8. mai 2021

Venn og støttespiller

Giskes mangeårige støttespiller og venn avviser at han med sin uttalelse til NTB går til angrep på varslerne eller bagatelliserer saken.

– Varslere viser stort mot og fortjener respekt, men de fleste her i landet greier å ha to tanker i hodet samtidig; både varslerne og anklagedes rettssikkerhet. Vi burde forvente at det mediepolitiske komplekset i hovedstaden greier det samme, sier Sandvik.

– Ensidigheten, mangelen på nyanser og alternative stemmer, bruken av anonyme kilder samt at innholdet i anklagene ikke har vært offentlig kjent, gjør det umulig å forsvare seg i offentligheten. Det bør være svært betenkelig for oss alle, hevder han.

(©NTB)