En av de siktede avhørt etter dødsvold på Lademoen

Nyheter: Tre menn er siktet for grov kroppsskade med døden til følge eller medvirkning til dette, etter at en kvinne i 30-årene ble funnet død i Trondheim søndag.

Saken oppdateres

– Politiet har avhørt en av de tre siktede i saken. Kvinnen ble funnet på en privat adresse rett etter 11.30 søndag og brakt til St. Olavs hospital hvor hun ble erklært død, sier politiadvokat Hans Vang hos politiet i Trøndelag i en pressemelding mandag formiddag.

SE VIDEO OG FLERE BILDER FRA ÅSTEDET

Politiet opplyser at eventuelle fengslingsmøter i saken vil finne sted tirsdag, men tidspunkt er ikke fastsatt. Kvinnen skal obduseres mandag.

Etterforskes med full tyngde

– Politiet etterforsker saken med full tyngde og jobber for å skaffe oss en oversikt over hva som har skjedd. Det er gjennomført flere vitneavhør og tekniske undersøkelser, og politiet jobber med å innhente større mengder informasjon i form av blant annet digitale spor.

Kriminalteknikere fortsetter undersøkelser på åstedet på Lademoen i Trondheim mandag.

De tre siktede er i 30- og 40-årene og er kjent for politiet fra tidligere.

– De har fått oppnevnt hver sin advokat, og vi vil forsøke å gjennomføre avhør av dem så snart som mulig, sa leder for felles enhet for etterforskning Anders Sunde-Eidem i Trøndelag politidistrikt til NTB søndag.

Kvinnen, som er i slutten av 30-årene, ble identifisert søndag kveld, og pårørende er varslet. Kvinnen var bosatt i Trondheim, men hadde ikke fast tilknytning til leiligheten der hun ble funnet.

(©NTB)