– Det var savnede Rakavan som ble funnet død i Nidelva

Midtbyen: Politiet bekrefter identiteten, og karakteriserer dødsfallet som "mistenkelig".

Etterforskningsleder Arve Vagnild ved Trøndelag politidistrikt opplyser tirsdag at de er sikre på at det var den savnede BI-studenten Rakavan Jeevaharan som ble funnet død – ca. to uker etter at han ble meldt savnet av familien sin, ifølge Adresseavisen. 

– Vi er ikke i tvil om det. Den som ble funnet hadde lik bekledning som den savnede. I tillegg ble telefonen og id-kortet til mannen funnet. Vi savner heller ingen andre, sier etterforskningsleder Arve Vagnild.

Han opplyser at familien til Rakavan er varslet.

Den døde skal obduseres ved St. Olavs hospital i løpet av dagen for å finne ut om det har skjedd noe kriminelt.

Vi holder åpent! Vår flotte luftige uteservering bader i sol, og inne er vi drillet på godt smittevern. Ingen champagne...

Posted by Troll on Tysdag 1. juni 2021

Mistenkelig dødsfall

Vi anser dette som et mistenkelig dødsfall fordi det ikke er naturlig at man finner en død person i en elv. Det betyr ikke at vi nå mistenker at det har skjedd noe straffbart med personen. Alt dette er det for tidlig å si noe om, sier  operasjonsleder Annlaug Oseid til Dagbladet

Det var en tilfeldig forbipasserende som oppdaget vedkommende i vannet mandag kveld. Politiet mottok melding om saken klokka 18.40.

– Personen ble oppdaget like ved Gamle bybro i Trondheim. Vedkommende blir hentet opp av vannet i samarbeid med brannvesenet, sier Oseid til NRK Trøndelag.

BI-studenten Rakavan Jeevaharan (21) forlot utestedet «The Mint» i Trondheim natt til tirsdag 15. august og har siden vært savnet.

– Det var en beboer med utsikt ned til elva som varslet oss. Han så en person i elva som satt fast i forbindelse med ei flytebrygge, sier han.