– Det var savnede Rakavan som ble funnet død i Nidelva

Midtbyen: Politiet bekrefter identiteten, og karakteriserer dødsfallet som "mistenkelig".

Etterforskningsleder Arve Vagnild ved Trøndelag politidistrikt opplyser tirsdag at de er sikre på at det var den savnede BI-studenten Rakavan Jeevaharan som ble funnet død – ca. to uker etter at han ble meldt savnet av familien sin, ifølge Adresseavisen. 

– Vi er ikke i tvil om det. Den som ble funnet hadde lik bekledning som den savnede. I tillegg ble telefonen og id-kortet til mannen funnet. Vi savner heller ingen andre, sier etterforskningsleder Arve Vagnild.

Han opplyser at familien til Rakavan er varslet.

Den døde skal obduseres ved St. Olavs hospital i løpet av dagen for å finne ut om det har skjedd noe kriminelt.

Mistenkelig dødsfall

Vi anser dette som et mistenkelig dødsfall fordi det ikke er naturlig at man finner en død person i en elv. Det betyr ikke at vi nå mistenker at det har skjedd noe straffbart med personen. Alt dette er det for tidlig å si noe om, sier  operasjonsleder Annlaug Oseid til Dagbladet

Det var en tilfeldig forbipasserende som oppdaget vedkommende i vannet mandag kveld. Politiet mottok melding om saken klokka 18.40.

– Personen ble oppdaget like ved Gamle bybro i Trondheim. Vedkommende blir hentet opp av vannet i samarbeid med brannvesenet, sier Oseid til NRK Trøndelag.

BI-studenten Rakavan Jeevaharan (21) forlot utestedet «The Mint» i Trondheim natt til tirsdag 15. august og har siden vært savnet.

– Det var en beboer med utsikt ned til elva som varslet oss. Han så en person i elva som satt fast i forbindelse med ei flytebrygge, sier han.