Skjelbred kan gjøre RBK-comeback

Nyheter: Per Ciljan Skjelbred sliter med å få nok spilletid i Hertha Berlin. Trønderens rådgiver har vært i møter med Rosenborg om en mulig overgang, erfarer TV 2.

Mye tyder på at den tidligere landslagsspilleren bytter klubb etter sesongen. Skjelbreds kontrakt med Hertha løper ut til sommeren. Ifølge TV 2 har han en opsjon på ett år til med klubben, men den slår først inn om han spiller 25 kamper eller mer.

Hittil i sesongen har 31-åringen kun spilt sju bundesligaoppgjør.

Kontrakten åpner for comeback

Skjelbreds klubbjakt åpner muligheten for et comeback på Lerkendal. TV 2 meldte mandag kveld at kanalen vet at midtbanespillerens rådgiver Jan Egil Ludvigsen har vært i dialog med RBK om en potensiell overgang.

Det var i Rosenborg Skjelbred slo igjennom som unggutt. Der spilte han helt fram til 2011. Siden har han vært i tysk fotball, først i Hamburg og deretter Hertha.

Stor interesse

Ludvigsen vil verken bekrefte eller avkrefte en mulig RBK-retur for Skjelbred.

– Det er som vanlig stor interesse for Per. Spesielt nå som han er på utgående kontrakt, opplever vi økt interesse fra mange klubber, sier han til TV 2 og fortsetter:

– Per er dog en av de spillerne med lengst fartstid i Hertha, og han er veldig viktig for klubben både på og utenfor banen. Følgelig har Hertha et sterkt ønske om å ha med Per videre, og vi er i tett dialog med Hertha om Pers framtid. Vi forventer en konklusjon i nær fremtid.