Denne butikken i Midtbyen ble kåret til «årets kremmer»

Midtbyen: Klesbutikken Livid i Midtbyen er kåret til "årets kremmer" i 2017 og kan skilte med størst omsetningsvekst av alle detaljhandelsbedriftene i Trondheim.

I dag mottok gründer Jens Olav Dankertsen og butikksjef Monica Mathiassen i Livid Jeans Retail prisen som Sparebank 1 SMN deler ut.

PS. Se video nederst i saken.

– Går du til en kjedebutikk i dag blir du bare ekspedert. Vi satser ikke bare på klær, men på opplevelse, sier Dankertsen, sier han til Adresseavisen (BAK BETALINGSMUR).

Produserer klærne selv

Butikken holder til på 400 kvadratmeter i Olav Tryggvasons gate 19 og selger hovedsakelig herreklær de produserer og tegner selv.

– Vi gjør reparasjoner, justeringer og skreddersøm. Her er det også viktig med lukt, lyd og det visuelle. I dag kan man ikke drive butikk som for ti år siden. De som ikke gjør noe med interiøret i butikken, vil ikke klare seg. Vi tror folk vil ha opplevelse, sier Dankertsen til avisen.

Hos Livid Jeans har det også vært konserter, og i sommer ble kundene invitert inn i bakgården på grilling.

– Det handler om relasjonsbygging, og vi ønsker å bli kjent med folk utover det å selge varer, sier Dankertsen.

Prisen «Årets kremmer» deles ut hvert år av Sparebank1 SMN, og for å bli nominert må du ha hatt en omsetningsvekst på minst 20 prosent de siste tre årene og levert overskudd i samme periode.

Livid Jeans retail omsatte for 6,9 mill i gjor. Det er 44 prosent økning sammenlignet med i fjor. Klesproduksjonen ligger i Livid Jeans som omsatte for 8,8 mill i fjor.

Årets kremmer 2017: Livid Jeans

Vi gratulerer Livid som årets kremmer! ???????? For noen kunnskapsrike og dyktige folk, med et brennende engasjement og pågangsmot ???? 😀

Posted by SpareBank 1 SMN on Sunday, 22 October 2017