Bekreftet: Rosenborg låner Ajax-unggutt

Nyheter: Rosenborg er kommet til enighet med Ajax om å låne den danske unggutten Victor Jensen (20) ut sesongen.

Det bekrefter klubben på sitt nettsted tirsdag. Dansken får draktnummer 11.

– Dette er en perfekt mulighet for meg. Rosenborg er et dominerende lag, som skal vinne ligaen. Det er et lag som vil spille fotball og gjerne vil ha ballen. Det passer veldig godt til meg, sier Jensen til RBK.no.

Jobbet en stund med dette

Dansken fikk debuten for Ajax i serieåpningen i årets sesong, men siden har han figurert sporadisk på benken for den nederlandske storklubben, samtidig som han har spilt for klubbens U21-lag. Den offensive midtbanespilleren har spilt tolv kamper for juniorlaget, og han står med tre scoringer og tre målgivende pasninger.

– Dette er en spiller vi har jobbet en stund med å få inn. Vi er veldig glade for at det løste seg, og så satser vi på at Victor og Rosenborg blir en god match, sier sportslig leder Mikael Dorsin.

I Rosenborg vil han gjenforenes med danske Carlo Holse, som han har spilt sammen med både på aldersbestemte landslag og i FC Københavns juniorlag, skriver danske B.T.

Adresseavisen skriver at Jensen var tilskuer under Rosenborgs treningskamp mot Byåsen tirsdag ettermiddag, hvor «Troillan» vant 7-2.