Nå gjenoppstår denne gastropuben i Fjordgata

Midtbyen: Brygghus 9 gjenoppstår etter å ha tapt opp mot to millioner kroner.

– Omsetningen vi hadde var bra, men det ble rett og slett for kostnadskrevende. Derfor har vi justert konseptet. Dette skal være mer bar og pub, og mindre restaurant. Men vi skal fremdeles satse på mat av høy kvalitet, om enn litt færre retter, sier bryggerimester Tobias Johan Karlsen til Adresseavisen.

Restauranten holdt det gående i halvannet år før den i mars i år gikk konkurs. De to eierne kaller opplevelsen en dyr voksenopplæring.

– Det er vel ingen som har turt å regne på hvor mye vi tapte på den konkursen, men det er nok et sted mellom halvannen og to millioner kroner. Vi var flinke til å drive bryggeri, men erfaring med å drive restaurant. Derfor har vi nå hentet inn nye ansatte med erfaring fra bransjen til å stå for driften av restauranten, sier Farstad til Adressa.