Er det lenge siden du var på restaurant og satte tennene i et skikkelig mørt og saftig kjøttstykke? Da er det på tide å ta turen til Big Horn i Ravnkloa – en hyggelig og uformell restaurant som serverer tradisjonelle steakhouse-retter laget av råvarer fra øverste hylle.

Her jobber staben med ett mål for øyet: Å være best på biff i Trondheim. Og alt starter med råvaren. Kjøttet må være av topp kvalitet.

– Hos oss får du en real biffopplevelse. Og du får det som du vil. Du skreddersyr måltidet. Velg den kjøttbiten du liker best, enten det er indrefilet, entrecôte eller ytrefilet. Deretter velger du tilbehør, saus og poteter slik du vil ha dem tilbredt. Big Horn er en kjede med lange tradisjoner og vi setter vår ære i å bruke de beste råvarene, sier kjøkkensjef Vitalij Pojarkov.

– Men for all del. Du ikke spise rødt kjøtt. Den beste og saftigste kyllingen fant vi i Indre Smaalene i Østfold. Og den beste laksen, den er selvfølgelig fra Frøya. Og veganburgeren vår får mye skryt: Crispy, med løkringer, guacamole og sursøt majones.

BESTILL BORD NÅ

Image with visual paralax effect

Kjøtt i verdensklasse

Men vil du ha en matopplevelse utenom det vanlige velger du kjøtt fra Bighorns nye «hoffleverandør» av premiumkjøtt – Omaha Steak –  som mange mener leverer kjøtt i verdensklasse:

– Kjøttet leveres av den legendariske amerikansk produsenten Omaha Steak – en familiebedrift akkurat som Big Horn Steak House. Dette er en råvare vi er skikkelig stolte av å kunne tilby kjøttelskere i Trondheim. Og jeg må bare si at dette kjøttet er helt fantastisk. Helt i særklasse hva gjelder mørhet og smak. Stykkene velges ut og trimmes for hånd for å sikre at vi forsynes med stykker som har den beste marmoreringen. Biffen er tørrmodnet i 20 dager og det får frem en mer intens og konsentrert kjøttsmak. Min favoritt er helt klart entrecôte –  Greater Omaha premium Rib Eye Steak. Den koster litt ekstra, men det er et nydelig stykke kjøtt, sier kjøkkensjefen entusiastisk.

Supertilbud: Big Horn kutter prisen på Greater Omaha premium 200 g. + Crème brûlée med skogsbær: Ordinær pris 398,- NÅ: 249,- (Gjelder alle dager, unntatt lørdag).

BESTILL BORD NÅ

Image with visual paralax effect

Knalltilbud på hverdagsbiff

Kjøkkensjefen er i full gang med å starte opp kjøkkenet for dagen og få varme på grillen før ettermiddagsgjestene melder sin ankomst.

Ikke alle har latt seg overbevise av Gunnhild Stordalen-dietten. Hit kommer folk for å unne seg en hverdagsbiff midt i uka. Ikke bare smaker den godt –  prisen er særdeles hyggelig:

– Mandag til fredag frem til klokka 1800 har vi en god deal! Da får du en 200 grams ekstra mørnet ytrefilet, med varm mais, valgfrie poteter og bearnaise eller peppersaus til 189,-. Inkludert dessert som er vaniljeis eller sorbet, sier kjøkkensjefen.

PS. Søndager spiser barn under 12 år gratis (pr voksen som bestiller hovedrett). Vi kan også hjelpe deg med å arrangere selskap, avslutning og jubileer. Sammen setter vi opp en meny og skaper en hyggelig ramme for ditt arrangement. Send oss en mail!

BESTILL BORD NÅ