Ps. Saken fortsetter under konkurransen.

– For å forbrenne kaloriene til en sjokoladeplate må du løpe minst seks kilometer. Hvis det ikke høres så gøy ut, erstatt det med bare en halv times het sex. Sex er et område som ofte overses i forhold til treningsregimet, men med forskjellige stillinger kan du forbrenne kalorier, stramme opp muskler og ha en masse moro i prosessen, sier Tom Ketil Krogstad, innehaver av Erotikk1.

Se hvilke produkter du kan velge mellom her

Krogstad anbefaler å sjekke ut sexkalkulatoren nederst i denne saken:

– Den vil vise deg effekten av sextreningen din og du får også noen tips om hvordan du løfter sexlivet ditt opp til neste nivå. Lykke til, og husk, som i all trening er det lov å ta seg noen pauser mellom øktene, sier Krogstad, som råder deg til å anskaffe et kvalitets glidemiddel før du setter i gang:

– Å bruke glidemiddel er ikke noe man bør være redd for eller skamme seg over – glidemiddel tilfører fuktighet, gir bedre glid og mindre friksjon ved samleie. Å bruke glidemiddel er en enkel måte å øke nytelsen for begge før og under sex.

Les denne glidemiddel-guiden

Bli med inn i Trondheims mest sexy butikk

– Mange kvinner sliter med å bli ordentlig våt, likevel om både lyst og opphisselsen er der. Dette kan komme av flere ulike årsaker: stress, menssyklus og ikke minst kan alder ha en innvirkning på hvor våt man blir. Om man har problemer med å bli våt, bør man passe på å ikke ha «tørr» sex da dette kan ødelegge for sexlivet i lengden, sier Krogstad.