Hovedbilde: Dobler antall ansatte. Eirill Naalsund, Ann Kristin Bolland, Hilde Bøe og Nina Zahl-Johansen i Svane Kjøkkenet på Solsiden.

– Jeg vil beskrive det første året som særdeles hektisk. Med positivt fortegn så klart, smiler Hilde Bøe.

– Og ikke minst utrolig spennende, legger Nina Zahl-Johansen til.

I august utvidet de staben med Ann Kristin Bolland, og i januar blir Eirill Naalsund med på laget.

Kontakt oss her

– Vi trenger rett og slett flere hoder og hender framover.

– Det lover godt for 2020?

– Definitivt, understreker de selverklærte kjøkken-nerdene.

Truffet en nerve

Den danske kjeden Svane Kjøkkenet har tatt markedet i Norge med storm siden etableringen i 2010.

– Byen vokser. Etterspørselen etter kvalitetskjøkken i Trondheim er stor. Det har vi merket både på interessen og salget det første året, forklarer Hilde.

At Svane Kjøkkenet er en sterk merkevare var de klar over før de startet, men selv om både Hilde og Nina har lang fartstid innen interiør og kjøkken, kom det som en liten overraskelse at pågangen skulle ta av så voldsomt som den har gjort.

– Vi ble nesten tatt litt på senga. Det skal jeg innrømme. Men når man får lov til å jobbe med lidenskapen sin er det bare herlig, fastslår Hilde.

Kollegaen er enig.

– Jeg tror vi har truffet på både design , beliggenhet og kvalitet. Vi får også høre fra både kunder og leverandører at vi har en av Norges flotteste kjøkkenbutikker, legger Nina til.

Og det er ikke bare byens befolkning som har fått øynene opp for Svane Kjøkkenet.

– Vi har kunder som kommer til oss helt fra Møre i sør, til Tromsø i nord, forteller de to.

Start med lyd

Har hentet erfaren kompetanse

– Jeg gleder meg virkelig til å begynne her på Solsiden. Svane Kjøkkenet har utrolig mange spennende muligheter og løsninger, sier Eirill Naalsund.

Sammen med Ann Kristin Bolland skal hun løfte kjøkkenleverandøren videre. De to har henholdsvis 11 og 14 års erfaring fra bransjen.

– Hva er det som skiller Svane Kjøkkenet fra andre leverandører?

– For meg er det fokuset de har på både detaljer og finish. Det er gjennomført fra a til å. Ingen snarveier, mener Bolland.

– Muligheter og kvalitet er stikkord som betyr mye for meg. Det får jeg jobbe med her, legger Naalsund til.

For de to eierne har det vært avgjørende å hente inn erfaren kjøkkenkompetanse for å sikre videre vekst.

– Og det får vi definitivt med Ann Kristin og Eirill, fastslår Nina og Hilde fornøyd.

Image with visual paralax effect

Fellesnevner

Å vandre igjennom lokalene til Svane Kjøkkenet på Solsiden er en drøm for de som er interessert i interiør generelt, og kjøkken spesielt. Reisen veiledes av stødig kunnskap rundt detaljer og funksjoner.

– Hvem er den typiske kunden?

– Oi, nå spør du vanskelig. Det varierer voldsomt. Kundegruppen vår er vel fra 30 år og oppover. Fra andregangsetablerte til de som har et solid fotfeste i boligmarkedet. Fellesnevneren for alle kundene er at de ønsker seg et kjøkken av høy kvalitet. Et kjøkken som varer, sier Nina.

Svane Kjøkkenet har livstidsgaranti på sine kjøkken.

– Noen kunder har en soleklar visjon, mens andre er mer søkende. Uansett så finner vi de beste individuelle løsningene sammen, legger Hilde til.

– Dere har løsninger i flere prisklasser?

– Absolutt. Alt fra det helt enkle til det avanserte og påkostede. Når det er sagt så går vi aldri på akkord med kvalitet. Der firer vi ikke en tomme, understreker de to.

Image with visual paralax effect

Vellykket lokalisering

Etter at man har valgt kjøkken, samt levert mål og tegninger, blir bestillingen sendt til Svane Kjøkkenet sin fabrikk i Danmark. Der blir det nye kjøkkenet spesialtilpasset hvert enkelt hjem av fagarbeidere før det leveres på døren til deg.

– Vi snakker ikke om masseproduserte kjøkken som kommer i flatpakker?

Latteren sitter løst på andre siden av bordet.

– Nei, definitivt ikke. Alle kjøkken blir produsert til hver enkelt kunde. Et av målene våre er å følge kundene gjennom hele prosessen fra a til å, sier Hilde.

Det var endel som løftet på øyenbrynene da de to bestemte seg for å etablere butikken på Solsiden.

– Kjøkken og interiør? Da hører dere vel hjemme på Lade eller Tiller, var det mange som bemerket. Men vi var klare på at vi ville lokalisere oss sentralt, sier Nina.

– En avgjørelse dere ikke har angret på?

– Overhodet ikke. Veldig mange kunder setter stor pris på at vi ligger på Solsiden. Vi er lett tilgjengelige både for de som kommer til fots, og de som trenger parkering til bilen. Vi kunne ikke hatt en bedre beliggenhet, fastslår de to.

Kontakt oss her

—————————————————————————————————————————————–

Premie, konkurranse på Facebook