Trøndervask AS tilbyr tjenester som mange har behov for i en tid der coronaviruset preger oss alle. Smittevask av arbeidsplasser har blitt en stor og viktig oppgave for renholdsbedriften i Trondheim.

– Vi har nylig opprettet et team som jobber primært med profesjonell smittevask for både arbeidsplasser og private hjem. Trøndervask tilbyr desinfisering av kontaktpunkter og alle overflater, slik at det skal være hundre prosent smittefritt etter vi har vært der, sier eier av Trøndervask, Fariba Rahimi.

Rahimi har drevet Trøndervask i ti år. Sammen med rundt tretti ansatte har de drevet med profesjonelt renhold av både skoler, barnehager, private sykehus og restauranter.

Fariba Rahimi har drevet med profesjonelt renhold i ti år – nå tilbyr hun smittevask til arbeidsplasser.

ISO-sertifisert smittevask

For Trøndervask har det alltid vært viktig å tilby kvalitet og vask som er bra for både mennesker og miljøet. De kan også skilte med å være en av få renholdsbedrifter i Trondheim som er ISO-sertifiserte. Og det er et bevis på at de møter de høyeste kravene til kvalitet innen renholdsfaget.

– Vi har høy kunnskap om hygienevask og kjemikalier, og vi har helt spesielle prosedyrer når det gjelder smittevask, forteller Rahimi.

Trøndervask gjør en viktig jobb i kampen mot virussmitte. Ta kontakt med Trøndervask her!

Trøndervask er ofte på oppdrag for private sykehus der de blant annet utfører smittevask av operasjonsstuer.

– Med årene har vi fått god erfaring med smittevask, og teamet vårt står klare til å hjelpe alle bedrifter, både private og offentlige, som trenger profesjonell hjelp til smittehåndtering.

Holder ikke med bare antibac

Mange tenker kanskje at det holder å vaske alle kontaktpunkter og overflater med antibac, men det holder ikke i lengden, mener Rahimi.

– Hvis man ønsker en skikkelig desinfiserende vask som sørger for trygghet på arbeidsplassen, så hjelper det ikke å bare vaske seg med antibac. Når vi er ute på et vaskeoppdrag behandler vi alle overflater med spesielle kjemikalier, forklarer Rahimi.

Trøndervask har mye erfaring med smittevask av operasjonsstuer på private sykehus. Foto: Terje Trobe

Hvis kontorene på arbeidsplassen er stengt på grunn av coronaviruset, kan de foreta en omfattende rundvask, som gir de ansatte et rent og smittefritt kontor å komme tilbake til. Trøndervask tilbyr også rutinevask, noe Rahimi anbefaler til bedrifter som ikke holder stengt.

– Jeg anbefaler spesielt butikker og bedrifter som har mye gjennomstrømming av folk om å få profesjonell hjelp til smittvask minst en gang i uka – helst to ganger i uka. På den måten reduserer vi risikoen for smitte på de stedene med høyest smittefare, sier Rahimi.

Trøndervask har mye erfaring med smittevask av operasjonsstuer på private sykehus. Foto: Terje Trobe

– Stiller opp for alle

Bestiller du smittevask av Trøndervask vil det ta opp mot en dag før området er klarert smittefritt og kan trygt tas i bruk igjen.

– Vi stiller opp med vår ekspertise for alle typer bedrifter, og hvis noen ønsker en skikkelig desinfisering av leiligheten sin så gjør vi mer enn gjerne det også. Jobben vår føles viktigere enn noen gang, og vi gjør alt vi kan for å hjelpe til med smittevern, avslutter Rahimi.

Ønsker du smittevask av din arbeidsplass? Les mer om hva Trøndervask har å tilby her!