–Vi gleder oss til å ta imot store og små fra klokken 0700! Kom og nyt utsikten og se byen i alle farger fra Utsikten Lounge, sier direktør Line Vikrem-Rosmæl.

Sammen med sine kolleger ved Scandic Lerkendal og Lerkendal Bistro & Bar inviterer hun til 17. mai-frokost i restauranten fram til klokken 10. For kr. 125,- (barn) og kr. 195,- (voksen) kan du spise så mye du vil fra den allsidige buffeten i restauranten i første etasje.

Image with visual paralax effect

Nytt av året er Champagnebrunsj mellom kl. 12 – 15, med asiatisk buffet og ett glass drikke ved ankomst inkl. i prisen.

–For 495,- per person kan du nyte dagen i høyden, i stille og rolige omgivelser, sier hun.

Soussjef Sam, restaurantsjef Mathilda og frokostansvarlig Mirna synes nasjonaldagsfeiringen i Norge er noe helt spesielt. Selv er de fra Marokko, Sverige og Costa Rica, men den norske feiringen i rødt, hvitt og blått er for dem ett av årets store høydepunkt.

–17.mai er noe for seg selv, og vi gleder oss til å ta hele hotellet i bruk i år, vi lover å skape det lille ekstra på denne spesielle dagen, sier Mathilda med et stort smil.

De håper at mange nye gjester vil legge turen innom på vei til eller fra Midtbyen.

–Jeg skal lage en flott lunsjbuffet med kalde og varme retter fra kl 15-18, da kan du komme og slappe av etter barnetoget, og ta deg en pust i bakken, sier Sam.

Direktør ved Scandic Lerkendal Line Vikrem-Rosmæl setter sin lit til værgudene og satser på 17.mai-feiring over hele hotellet i neste uke.

Gjestene kan også velge retter fra A la carte – menyen til Lerkendal Bistro & Bar på ettermidagen og kvelden.

Direktøren setter sin lit til værgudene.

–Vi satser selvsagt på godt vær, da blir det stemning på uteserveringen vår også!

Bordreservasjon finner du her, eller du kan sende en epost til bistroen ved hotellet.