Iselinn som driver Imagestylisten deler gjerne sine beste tips, basert på observasjoner av trønderske kvinner i det lokale gatebildet.

For det er noen gjengangere du med fordel kan unngå, ifølge moteeksperten på Sirkus Shopping:

Treningstights hører hjemme på trening og ikke som en del av hverdagsgarderoben. Alt for mange har dette som en del av sin hverdagsstil.

Fleecegenseren. Denne er perfekt i marka, men la denne henge hjemme når du skal på bytur.

Gammel jeans: Moten forandrer seg og det gjør snittet også. Buksen som passet for 10 år siden passer ikke nødvendigvis nå.

For dristig eller vågal? For korte kjoler eller for dyp utringning kler ingen. En litt lengre kjole gjør deg både mer klassisk og sexy.

Ikke glem skoene. Slitte sko ødelegger antrekket. Invester i noen pene sko du kan bruke til det meste, dette er prikken over i én.

Start med lyd

Prøv imagestyling

Har du klesskapet fullt men ingenting å ha på deg? Lite i garderoben som passer sammen? Litt for mange nyinvesteringer som ble fullstendig feilkjøp?

Trenden er at vi nå søker profesjonell hjelp til det meste, også når vi skal kle oss opp!

Iselinn har siden i sommer tilbudt såkalt imagestyling på Sirkus shopping. Trønderne har ventet lenge på et slikt tilbud og responsen på Iselinn sin tjeneste er enorm.

Gå til Imagestylistens hjemmesider

– Dette må være den absolutt beste jobben en kan ha, sier Iselinn oppglødd. Jeg har lenge drømt om dette og nå er drømmen gått i oppfyllelse. Jeg blir bare så lykkelig når jeg ser responsen til mine kunder under imagestyling-timen. Kundene går herfra og vet da hvilke farger de bør velge i forhold til sin hud og hårfarge og hvilken stil som passer dem i forhold til sin kroppsfasong og for å fremheve de beste trekkene.

Image with visual paralax effect

– Jeg har hatt unge jenter som har vært så fortvilet over at de ikke passer klær som alle vennene bruker da de har en litt annen fasong. Når de har vært hos meg så har de funnet egen sin egen stil som passer sin fasong. De går herfra med helt annen selvtillit enn da de kom. Det er ekstra moro når jeg uker, etter uker får mms fra dem fra sine handleturer hvor de har funnet nye favorittplagg, smiler Iselinn med stor entusiasme.

Trenden nå er jo at vi søker profesjonell hjelp til det meste og Iselinn sin styling tjeneste er blant de tjenester som er mest trendy nå. Alle vet det er vanskelig å følge med på hvilke farger som er de hotteste denne sesongen og f.eks hvilken fasong skoene skal ha nå.

Iselinn bruker en time på veiledning hvor kunden får en analyse av farge eller stil. Kunden er da klar til å gå hjem og renske opp i klesskapet før nyinnkjøp av de riktige plaggene er i gang. Iselinn avslutter med at dette er kanskje det beste sparetipset.  Kjøp en stylingtime til kr 600 da en slipper all bomkjøp i fremtiden.

Gå til Imagestylistens hjemmesider

Et par tips på tampen:

  • Rydd i garderoben.
  • Gi bort, kast eller selg det du ikke lengere bruker! Det er ingen grunn til at dette skal ta opp plass i garderoben din. Slik kan du lettere se hva du har og hva du trenger å gjøre av nye innkjøp.
  • Invester i gode baseplagg som du kan bruke til alt!