PS. Se bilder av brillene du kan vinne nederst i saken.

Firmaet ble stiftet i 1959 av Nils Håkon Sjøhaug og Einar M. Sande. Siden 1999 har forretningen vært eiet av optiker Klaus A. Sjøhaug som er daglig leder.

Fagfolkene hos Sjøhaug og Sande satser bevisst på å gi deg god og personlig service – med høy fokus på din øyehelse. Optikerne som jobber her har lang erfaring, og holder seg faglig oppdatert til en hver tid.

Blant de kliniske tjenestene som tilbys er øyehelseundersøkelser med netthinne-skanning og tverrsnittanalyse av netthinnen (OCT). Her møter du fagfolk som er spesialister på tørre øyne og på kontaktlinser, og du får du alt fra ordinære linser til de mest kompliserte spesiallinser.

BESTILL TIME HER

Sjøhaug og Sande har spesialisert seg på barn og syn og har et nært samarbeid med lokale øyeleger og annet helsepersonell.

Alle faste butikk-medarbeidere er utdannet brillestylister. De vil hjelpe deg å finne den innfatning og solbrille som kler din ansiktsform best.

Interoptikk Sjøhaug og Sande er en av de største brillebutikkene i Trondheim sentrum, og tilbyr et stort og bredt utvalg i briller og solbriller fra kjente merkevarer.

Sjekk ut student-rabatten her:  www.studentkortet.no

Disse brillene kan du vinne: