– Det er vanskelig å ikke ty til panegyrikk når man omtaler Sigrid, men siden den er så velfortjent er det ingen grunn til å holde tilbake: Dette er en konsert du ikke kan gå glipp av! heter det i en pressemelding fra festivalen.

Sigrid (21) fra Ålesund sjarmerte publikum under fjorårets opptreden på Marinen og har siden blitt omtalt som Norges nye popkomet.

I august kommer hun tilbake – på en mye større scene.

– Å booke samme artist to år på rad er ikke noe vi i Pstereo har for vane å gjøre, men bare fem minutter etter å ha overvært Sigrids konsert på Marinen ifjor booket vi henne like godt for 2018 også. For makan til konsert hun leverte!

Det sier bookingansvarlig Kim Aasli i Pstereo.

På grunn av logistikkproblemer og kansellert fly ble Sigrids konsert under Pstereo i 2017 flyttet til en mindre scene enn det som egentlig var planlagt.

– Dermed var det et folkekrav at vi hentet henne tilbake, forteller Aasli.

Suksess på suksess

Det siste året har det skjedd mye rundt 21-åringen fra Ålesund.

Fjorårets superhit «Don’t Kill My Vibe», og låter som «Plot Twist» og «Strangers», førte til utsolgt Norges-turné høsten 2017, i tillegg til utsolgt turné i Storbritannia i år.

Bare i Norge har hun mottatt to Gaffa-priser, tre Spellemannsnominasjoner og ikke minst ble hun kåret til årets nykommer på P3 Gull.

– Det er vanskelig å ikke ty til panegyrikk når man omtaler Sigrid, men siden den er så velfortjent er det ingen grunn til å holde tilbake: Dette er en konsert du ikke kan gå glipp av!

I november 2017 ble hun den norske vinneren av EBBA-prisen, en årlig pris som deles ut til 10 fremadstormende artister som har nådd publikum utenfor sitt eget land for første gang.

Nylig ble hun kronet som vinneren av BBCs prestisjetunge “Sound of 2018”, noe som føyer henne inn i et selskap av tidligere vinnere som Adele, 50 Cent, Ellie Goulding, Keane og Sam Smith.

-Sigrid har gått fra å være et lovende navn på nasjonalt nivå til å bli det aller største pop-håpet internasjonalt. Det stilles forventninger til henne på lik linje som Adele i 2009 når hun vant samme pris som Sigrid gjorde for et par dager siden, forteller en stolt bookingsjef i Pstereo.