En mann ble pågrepet torsdag kveld etter at en annen mann i 30-årene ble skutt i magen og en arm. Mannen som ble pågrepet, ble løslatt etter avhør. Han er fortsatt siktet for medvirkning til drapsforsøk. En annen mann, som ble pågrepet fredag kveld, og som også er siktet for medvirkning til drapsforsøk, sitter lørdag ettermiddag i avhør.

Ligger på St. Olavs

Politiet utelukker ikke flere pågripelser i saken.

Mannen i 30-årene som ble skutt, ligger på St. Olavs hospital og er ikke kritisk skadd. Han har forklart seg for politiet og har fått oppnevnt bistandsadvokat, opplyser Trøndelag politidistrikt lørdag.

– Vitner har observert en form for krangel eller konfrontasjon i forbindelse med hendelsen. Vi har funnet to tomhylser og en kniv på åstedet som er undersøkt av kriminalteknikere, sa politistasjonssjef Arve Nordtvedt i Trondheim på en pressekonferanse fredag.

Av hensyn til etterforskningen ønsker ikke politiet å gå nærmere inn på hva vitnene har forklart, men opplyser at de har konkrete spor å gå etter.

Politiet har gjennomført en rundspørring i området og jobber med å samle inn og gjennomgå både video fra overvåkingskameraer i området og fra biler med dashbordkamera.
Politiet er fremdeles interessert i tips fra publikum.