Søndag blir det konserter og verksted for de minste når Luftforsvarets musikkorps inviterer til Barnas store konsertdag på Byscenen i Trondheim.

– Tre tøffe trommiser, Tellekorpset og Storkorpset sørger for tøysing og elling og telling og full blås! forteller presseansvarlig Unni Skoglund.

Lær å marsjere på ordentlig

Det blir også instrumentverksted, lydlek og mulighet til å lære å marsjere på rekke og rad.

– Konsertene spilles flere ganger slik at de fleste kan få med seg det meste, heter det i en pressemelding fra korpset.

Det blir også instrumentverksted, lydlek og mulighet til å lære å marsjere på rekke og rad.

– Det blir musikk i alle kriker og kroker når Byscenen fylles med rocketroll, geitekillinger og marsjerende elefanter.

Barnas minifestival med LFMK from Trondheim24 on Vimeo.

Luftforsvarets musikkorps har i flere år spilt mange forestillinger og konserter for barn. Disse produksjonene har blitt veldig populære.

– Dørene åpner kl. 11.00, og konsertene denne dagen passer aller best for de mellom tre og ni år, sier Skoglund.

Dette er noe av det du kan få med deg:


STORkorpset:
Her kan du høre et ordentlig STORkorps med trommer, tuba og fløyter som blåser, tuter og tøyser! 28 musikere som blåser i kor – det blir mye lyd det!

Tellekorps:
Med musikk og hornmusikk kommer tellekorpset marsjerende – sammen med elefanter, apekatter og kattepuser. Tellekorpset er veldig glad i å spelle og telle og du får høre mange sanger om tall: En liten kylling, to katter på et bord og tre små tamburer er noen av barnesangene som tellekorpset spiller og synger for deg.

Her finner du hele programmet for minifestivalen «Barnas store konsertdag»

3 tøffe trommiser:
Er du klar for rytmefest for småtroll? De tre muntre og morsomme trommisene i Luftforsvarets musikkorps har laget en egen trommekonsert for de minste. Her får du også møte trylletrommisen og høre eventyret om geitekillingen som kunne telle til ti.

Instrument- og figurverksted:
Her får du lage instrumenter som ballongtutafon og pappmarakas! Du får også lære å lage fine figurer av notepapir som du kan ta med deg hjem. Verkstedet arrangeres i samarbeid med Ringve musikkmuseum.

Følg Trondheim24 på Facebook og Instagram!