Turner spiller Sansa Stark, en sentral rollefigur i den populære serien, som om en drøy uke går inn i sin åttende og siste sesong. Onsdag var alle skuespillerne samlet til avskjedsfest på radio City Music Hall i New York.

– Det er veldig spennende at vi alle nå tar fatt på et nytt kapittel i livet. Samtidig er det veldig trist fordi dette kapittelet nå er over, og vi kommer aldri til å spille disse fantastiske rollefigurene igjen, sa Turner.

– Jeg har tatt på vannfast maskara i kveld, for jeg vet kommer til å bli mye grining, la hun til.

Den banebrytende HBO-serien, som er basert på bokserien til George R.R. Martin, er blant annet kjent for å ta stadig nye og overraskende vendinger og for at serieskaperne ikke viker tilbake for å ta livet av sentrale og populære skikkelser. Norske Kristofer Hivju, som spiller Tormund Giantsbane, mener uforutsigbarhet er en av seriens styrker.

– Den følger ikke reglene for historiefortelling. Den følge livets og dødens regler. Det er forutsigbart. Det er som en sportsbegivenhet. Du vet ikke hva som kommer til å skje. Boom! Det skjer noe hele tiden, sier han.

I tillegg har blodige massakre og storslåtte slagscener fått mye oppmerksomhet. Hivjus danske kollega Pilou Asbæk, som spiller Euron Greyjoy i serien, sier seerne kan vente seg enda flere store øyeblikk i den siste sesongen, som har premiere 14. april.

– Det er noen episoder i sesong åtte som er fullstendig galskap og noe av det største som er sett på TV noensinne.